Måste jag Logga baksidan av ett kreditkort?

Många tecken på baksidan av ett kreditkort som en självklarhet. Andra skriva "se ID" (identifiering) underlåter att signera sina kort, eller båda tecken på baksidan av ett kreditkort och skriva "se ID. " Det finns även några kort som kommer med en se-ID klistermärke som är placerad på framsidan av kortet, så att handlare kommer ihåg att begära legitimation för att försäkra att du har rätt att använda kortet.

From en rent rättslig synpunkt är du ska skriva på baksidan av ett kreditkort. I finstilt text ovanför eller under kort någon variant av följande uttalande kan inträffa "giltigt endast Sign. "Om du inte loggar in på baksidan av ett kreditkort, kan du bli ombedd vid köp att göra det. Dessutom inte underteckna kan huvudsakligen bryta ditt avtal med kreditkortsföretaget, som begär när du får ditt kort som du underteckna det. Även om detta är sällan en framtvingad del av ditt avtal, det finns en liten chans kreditkort företag skulle vägra att bevilja kredit till dig om ditt kort kvar osignerad. Det finns olika åsikter om huruvida man bör eller bör inte skriva på baksidan av ett kreditkort. Vissa företag nu ge ut kort med folks bilder på framsidan. Detta gör ID-kontroll mycket enklare, eftersom du antingen gillar eller inte liknar bilden. Många notera att de inte bara är aldrig bad om identifikation, men att handlarna sällan be att få se kreditkort tillbaka, för att se ID, eller att jämföra namnteckningar på kortet och alla kreditkort slips. Detta beror på var köpman. I områden där kreditkortsbedrägerier regelbundet sker, innebär sannolikt att vara spänd, och du kan åläggas att tillhandahålla ID och tecken på baksidan av ett kreditkort före en köpman gör att du gör ett köp. Ett antal människor skriver ser ID eftersom deras namnteckning och bild på en ID-kortet är ett bättre skydd än det som föreskrivs när de loggar på baksidan av ett kreditkort. Det är sant att signaturer, även i permanent bläck, kan gå över med tiden, och det är ganska svårt att ge en god signatur i det lilla utrymme för en. Skriva se ID förhindrar också en tjuv från att ha en möjlighet att kopiera din signatur. På ett tomt kort tjuven kan bara logga in hans eller hennes egen hand, och sedan använda som signatur i framtiden.

Legally Men du får frågan av kreditkortsföretaget att skriva på baksidan av ett kreditkort. Om du inte, och kortet blir stulet, kan du inte ha rätt till samma skydd, särskilt om kortet är tillbaka och är osignerad. Denna nya metod att använda bilden på ID-kort kan vara särskilt användbart för att lösa problemet, men inte alla kreditkortsföretag har antagit det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.