Hur väljer jag en Investment Brokerage?

många investerare vet förstahandsinformation, att välja rätt företag investeringen courtage är nyckeln till att skapa en bibehålla en stark portfölj. Eftersom investerare har ett brett utbud av förmåner, investeringar stilar och finansiella mål, är det viktigt att gå med en mäklare som erkänner och stödjer att investera invändningar enskild investerare. Men det finns en kärngrupp av egenskaper som kan tillämpas när en investerare går shopping för en mäklartjänst.

För många investerare är det främsta målet att investera för att förbereda för åren efter pensioneringen. Av denna anledning kommer en bra investering mäkleri har gott om möjligheter att verka för detta ändamål. Förmedling kommer att kunna ge tillgång till en finansiell planerare som kan hjälpa investerare forma en strategi som kan ge en säker bo ägg för senare år. Inom yttre gräns för denna typ av pension fondförvaltning, finansiell rådgivare kan vägleda kunden mot sådana möjliga investeringar som en 401 (k) plan byggd på en grund av låg till mitten av riskfyllda investeringar.

Om målen för investeraren lutar mer mot att skapa intäkter för användning nu, kan investeringsrådgivare hjälpa kunden att avgöra hans eller hennes bekvämlighet nivå med volatiliteten. Detta stämmer överens med de finansiella mål kunden har i åtanke. Till exempel, om investeraren söker efter sätt att generera tillräckligt i vägen för ekonomi att köpa ett hem i fem år, kan investeringen mäkleri identifiera och erbjuda alternativ som sannolikt kommer att leda till en avkastning som kommer att bidra till att uppfylla målet. När det gäller att välja en investering mäkleri, är det också viktigt att ha ett stort förtroende för integritet och etik i företaget. Detta förtroende är odlats av historia av mäklartjänster. Alla företag som har en gedigen historia av att hjälpa kunder att framgångsrikt bygga upp en solid investeringsportfölj är värt att överväga. Samtidigt är det viktigt att funktionen av investeringen mäkleri vara oklanderlig. Flera citeringar för reglerande överträdelser är varningssignaler om att något inte är i ordning. Undvika investeringar courtage som verkar vara skakiga när det gäller etik, oavsett vilken typ av avkastning de lovar att hjälpa dig att förverkliga. I det långa loppet kommer du rakt fram genom att gå med ett företag som spelar efter de regler och håller dig och företaget i trubbel.

huvudsak välja rätt investeringar mäkleri handlar om att hitta ett företag som är framgångsrika, ärlig, respekterar dina mål, och är villig att arbeta med dig i att uppnå dessa mål . Även om du tycker att det innebär att betala lite högre provision eller avgift på din handel, kommer det att vara värt det om du vet att du är i goda händer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.