Hur kan jag få hjälp att befästa min skuld?

När folk säger, "Jag vill befästa min skuld," de vanligtvis inte är ensam. För att få hjälp med att fastställa det bästa alternativet skuldkonsolidering, kan låntagaren prata med familj eller vänner som delade denna erfarenhet för att få idéer. Låntagare kan också prata med sina långivare eller skuldebrev specialister konsolidering för hjälp med skulder. Federala och lokala myndigheter har också skuldkonsolideringstransaktioner utbildningsprogram.

Ofta är den bästa hjälpen för konsumenter som säger, "Jag vill befästa min skuld," kommer från långivaren. Det är oftast i långivarens intresse att hjälpa en kund återbetala ett lån, i stället har låntagaren ansöka om konkurs. Om låntagaren filer, får långivaren inte återbetalas.

Långivare kan ha ett oskyddat skuldkonsolideringstransaktioner alternativ avbetalning lån till kunder som säger "Jag vill befästa min skuld. " I detta är alla av skulden samman till ett lån med fast månads utbetalning. Låntagaren vet också att lånets löptid.

Långivare kan också erbjuda ett lån hem kapital om kunden är husägare som har ett utestående lån balans som är mindre än hem är värt. Home eget kapital har i allmänhet lägre än lån utan säkerhet. Observera att hemmet säkrar lånet. Om lånet inte återbetalas, kan långivaren tvinga hem ska säljas.

federala, statliga och lokala myndigheter har även olika pedagogiska program som kan lära konsumenterna att befästa skuld. Låntagare kan besöka ämbetsverk eller webbplatser för att enkelt hitta denna information. Flera icke-vinstdrivande och ideella organisationer kan också förhandla med långivare till lägre utbetalningar och konsolidera skulder. Det är viktigt att låntagarna hålla utbetalningarna under förhandlingsprocessen när man arbetar med specialister skuldreglering. Medan dessa uppgörelse företag försöker arbeta med alla långivare, är långivare inte arbeta med dessa organisationer. Inte alla långivare kommer att sänka din betalning eller utestående saldo. Det bästa skuldreglering organisationerna är ideella organisationer att kostnadsfritt få eller inga avgifter för sina tjänster. Om en låntagare betalar en avgift, observera att oftast dessa pengar inte går till långivarna. Det är en serviceavgift som är allmänt återbetalas, oavsett om byrån var framgångsrik i förhandlingarna med alla långivare eller inte. När förhandlingarna är klar visas en konsolidering av skulder plan börjar. I detta fall förblir skulden med olika långivare. Låntagaren gör en utbetalning klumpsumma varje månad skuldreglering specialist. Bosättningen Företaget skickar sedan lämpligt belopp för varje långivare varje månad. Medan låntagaren gör en enda betalning, får skulden uppgörelse företaget att ta ut avgifter för att göra utbetalningar för låntagaren. Återigen är det viktigt att hitta en icke vinstdrivande organ som inte tar ut sådana avgifter.

På grund av det stora behovet av kreditkort skuldkonsolidering, det finns många bedragare och företag redo att dra fördel av människor som säger, "Jag vill befästa min skuld. " Låntagare ska kolla det finstilta i alla skuldavvecklingsplaner företag kontrakt före undertecknandet. En snabb kontroll av bolagets lokala Better Business Bureau Rapporten är också en bra idé. I USA, federala organ som kommissionen för rättvis handel och Konsumentverket har webbplatser som också ger information om aktuella bedrägerier, och namnen på företag för att undvika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.