Hur kan jag få bidrag från staten?

Bidrag från staten är gåvor eller belöningar till kvalificerade bor i som inte behöver återbetalas. För att komma i fråga för en tilldelning av ekonomiskt bistånd, skall potentiella mottagare ansöka om bidrag med ett regionalt organ. Regeringar tilldelning stora summor pengar genom tiotusentals stipendier varje år världen över. Att få en del av denna utbetalning, får de sökande inte bara gälla, men uppfyller vissa särskilda kriterier för bidrag.

Även om regeringarna frågan tusentals stipendier årligen runt om i världen finns det många sökande i länder runt om i världen tävlar om finansiering. Processen kan vara mycket konkurrenskraftiga, och de sökande bör försöka att sticka ut. Exempelvis bör en hoppfull mottagare av ett litet företag bidrag demonstrera innovation och kommunicera tydligt marknadens potential verksamheten.

bevilja asylsökande kan bli ombedd att fylla träningsprogram som är tillämpliga på det bakomliggande syftet med finansieringen för att få bidrag från regeringen. Till exempel, en individ som söker ett regionalt bidrag för att starta ett litet företag kan behöva ta klasser i affärer, marknadsföring, fund-raising, och bokföring. Utbildningen är ofta gratis. Överensstämmer med detta preparat kan i vissa fall krävas, och kan hjälpa till att påskynda beviljandet processen.

Alla medborgare bosatt i det land där bidrag från regeringen finns kan komma i fråga för priset. Särskilda kriterier för varje enskilt bidrag kommer att variera, och normerna bör klargöras att en sökande av det regionala organet. Dålig kredit inte nödvändigtvis hindrar att godkännas för finansiering. Flesta statsbidrag inte klass beroende, och är ofta avsedda för människor från alla socioekonomiska bakgrunder. att bestämma lämpliga regeringens program för att kontakta om bidrag beror på syftet för pengarna. I USA, mer än 26 federala organ övervaka mer än 1000 bidrag program knutna till pengar för utbildning, ensamstående mödrar, och första gången köpare hem. Kanadensiska statliga bidrag delas ut årligen av flera federala myndigheter och stiftelser. För mer information om hur man får bidrag bör en sökande kontakta sin regionala myndighet.

Internet är ett effektivt verktyg för att börja förbereda. Regeringen webbplatser kan lista tidigare mottagare av riktade bidrag. Hoppfull mottagare kanske vill försöka nå ut till tidigare pristagarna i samma kategori till sina egna och be om råd. Tidigare mottagare av småföretag bidrag vanligtvis har vittnat om att öppna en ny verksamhet inom 30 dagar efter att ha beviljats bidrag från regeringen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.