Hur hittar jag Enskilda Health Insurance?

uppgiften att finna och säkra enskilda sjukförsäkring är på hos många människor idag. Som arbetsgivare ser efter sätt att minska kostnaderna, släppa planer gruppförsäkringar är ofta en av de första stegen. Dessutom, eftersom fler människor väljer att arbeta för sig själva, måste de ta det fulla ansvaret för inköp eget försäkringsskydd. Här är några tips på hur du kan hitta den typ av sjukförsäkringen som kommer att fungera för dig.

Behovet av att placera kvalitet individuell sjukförsäkring är särskilt viktigt i länder som inte har någon typ av socialiserade eller nationella hälsoprogram. Lyckligtvis är detta inte riktigt så svårt som det en gång var. Idag finns det mer konkurrens mellan försäkringsbolag vårdgivare att tjäna verksamheten i enskilda konsumenter. Detta har lett till skapandet av ett antal olika typer av hälso planer, alla med olika självrisker och månatliga premier. Ett bra ställe att börja leta efter leverantörer att skriva enskilda politiska sjukförsäkring med statlig myndighet som övervakar driften av försäkringsgivare i ditt område. I USA är detta ofta hanteras genom en tillsynsmyndighet som verkar på statlig nivå. Du kan snabbt ta reda på vilka tjänsteleverantörer har licens att erbjuda enskilda täckning i ditt tillstånd. Med listan i handen kan du börja ta kontakt med någon av de leverantörer du väljer. Det finns även ett sätt för amerikanska medborgare att hålla sjukförsäkring i det fall att anställningen upphör av någon anledning. COBRA Programmet tillåter individer att behålla sin bevakning under en tid medan de gör andra arrangemang. Däremot kan delta i programmet vara något dyrt. Av den anledningen väljer många att påskynda uppgiften att finna och säkra enskilda sjukförsäkring så snart som möjligt. I länder där det inte finns några nationella sjukvårdssystemet, är det inte ovanligt att konsumenter för att öka det täckande det regeringen med en begränsad privat policy. I många fall fokuserar förstärkning på hälso-och sjukvården som inte omfattas av villkoren i det nationella programmet eller som endast delvis betalas enligt villkoren i programmet. Eftersom varje nation som använder någon typ av socialiserade eller nationaliserade sjukförsäkring program varierar, är det en god idé att samråda med regeringstjänstemän för att avgöra vilka oberoende försäkringsgivare redovisas i landet. När du har en idé om vilka företag tillåts skriva enskilda politiska sjukförsäkring i hemlandet, kan du börja att kontakta var och en och begär en offert sjukförsäkring.

Tänk på att det ofta är behovet av att behandla sådana frågor som redan existerande förhållanden, ålder och allmänna hälsa för sökanden, och även den plats där den sökande bosatt. De flesta företag att skriva enskilda politikområden sjukförsäkring saknar särskilda kriterier som varje sökande måste uppfylla för att accepteras i ett program. Se till att du förstår vilka krav finns på plats, hur mycket Bidragen kommer att vara, och beloppet för eventuella självrisker som måste uppfyllas för att täckningen för att börja betala din vårdgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.