Hur får jag reda på att befästa skuld?

Det finns fyra sätt att ta reda på hur man kan konsolidera skuld: rådgivare kreditinstitut, finansiella institut, privatekonomi böcker och finansiella rådgivare. Konsolidering skuld är processen att kombinera flera skuldförbindelser med höga räntor till ett lägre pris, fasta lån. I denna process är det antas att andra skuldinstrument, såsom kreditkort, är stängda. En konsolidering lån är en av de många verktyg som används för att hantera personliga skuld, minska de månatliga utbetalningarna, samtidigt betala av de skulder som tidigare. Genom att omvandla roterande skulder, såsom kreditkort, till ett fast lån, ränta är inte kompoundering månadsvis. Dessutom är det inte möjligt att komma tillbaka in skulden med samma kreditkort, eftersom kontot är stängt.

Credit rådgivare är utbildade tjänstemän ansvariga för att tillhandahålla råd och stöd om hur man kan konsolidera skuld. De kan bidra till att skapa en plan för återbetalning, förhandla med dina fordringsägare, och har räntan minskas. Det är viktigt att notera att det kan finnas en avgift för denna tjänst.

Var uppmärksam på det finstilta i alla kontrakt och bestämma hur du ska betala krediten rådgivare. Många Credit Counseling byråer finansieras av kreditkortsföretag själva. Tar sig tid att undersöka bakgrunden och ekonomiskt stöd för att avgöra ägande. Det är viktigt att notera att de råd som kan vara vinklade för att säkerställa att kreditkortsföretaget är att få betalt, även om det skulle vara i ditt bästa intresse att hitta en annan lösning.

Finansiella institutioner och banker kan ge information om hur man kan konsolidera skulder. Nästan alla lån som beviljas företag lån fråga konsolidering. Skriv ner en lista över alla dina räkningar, räntor och månadsbetalningar och gå till din bank. Prata med lånehandläggare att ta reda på mer om hur du konsolidera din skuld. Det finns en rad olika personliga finanser böcker, tidskrifter och seminarier finns på hur man kan konsolidera skuld och bli skuldfri. Det är viktigt att kontrollera källan till information för att säkerställa att de är riktiga och fullständiga. Att lära sig konsolidera skulderna är första steget att utveckla en plan för skuldförvaltning.

Personligt planerare eller rådgivare har en hel del information om hur man kan konsolidera statsskulden och förbättra dina övergripande finansiella strategi. Prata med dem om dina fem-, tio-och 20-årsplan. De kommer att kunna tillhandahålla den information och de verktyg som behövs för att hjälpa dig att nå dina mål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.