Hur får jag ett lån Konsolidera skuld?

Det finns enstaka, allra viktigaste faktorn som du bör ha i åtanke om du söker ett lån för att konsolidera skulder. Enkelt uttryckt är konsolidering av skulder inte en mirakelmedicin. Det kommer inte att eliminera eller lägre skuldsättning. Om det görs på rätt sätt kan minska betalningarna eller räntor, och skära ned på hotfulla telefonsamtal från fordringsägare. Men kommer samma dollarn lånebelopp skuld nästan alltid funnits.

För de allra flesta människor, behovet av att få ett lån för att konsolidera skulder huvudsakligen härstammar från den bristfälliga hanteringen av kreditkort och deras enorma räntor . Målet i konsolidering av skulder är att förvärva ett enda lån med lägre ränta, samt betala av högre räntor skulder som lätt kan blöda dig torr. Även internet och etern är fulla av reklam för företag skuldkonsolidering, bör du skynda långsamt och med en hälsosam paranoia innan du anlitar ett sådant företag. Om du äger egendom, det bästa sättet att få ett lån för att konsolidera skuld är att se till antingen ett lån hem kapital eller ett helt hem refinansiera med ett kontant-out. Detta kan göras om du har passande kapital byggts upp i ditt hem, håller en bra till mycket bra kredit värdering, och kan visa en inkomstnivå som gör att du kan betalningen av lånet de söker. I 202C med en global ekonomi som är i spillror, kommer långivare kräva skriftlig bevisning i denna trio av finansiella komponenter.

antar att alla dessa faktorer finns, då en refinansiering med en kontant-out is the best metod för att få ett lån för att konsolidera skulderna. Sök efter den lägsta, fast ränta lån till förfogande, och ägna mycket uppmärksamhet åt de avgifter som tas ut av långivaren. Om det görs på rätt sätt, kan du sänka räntorna annars betalas ut till företag kreditkort någonstans från en halv till två tredjedelar. Betalningarna bör också vara överkomliga, eftersom nya lån kommer generellt att spridas över 20 till 30 år. Det andra alternativet finns när de söker ett lån för att konsolidera skulderna, är hem kapitalandelslån. Återigen måste man ha alla de tidigare nämnda kriterierna innan de accepteras. Men se upp för räntorna på bostadslån eget kapital. De flesta av dessa är justerbar ränta inteckningar (vapen) och räntorna kommer att stiga eller falla bygger på omfattande ekonomiska förhållanden.

I 202C ett hemma vinstandelslån kan erbjuda en fem procent ränta. De flesta ekonomer, och i Amerika även Congressional Budget Office (CBO), förutspår att den nuvarande enorma utgifterna genom att den federala regeringen kommer att leda till en spiral inflation 2011. Inflationen i sin tur gör att räntorna steg skyhögt. Ens låga ränta, skulle hem vinstandelslån väl vända sig till en hög ränta albatross. Om det alls är möjligt, välja ett lån till fast ränta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.