Hur får jag ett billån efter en konkurs?

Människor kan anta att det inte är möjligt att få någon typ av kredit, än mindre en bil lån efter konkurs. Detta är inte sant, även om de med bristfälliga kredit kan behöva förbereda sig lite längre innan de ansöker om lån. Men vissa människor börja ta emot lånerbjudanden omedelbart efter sin konkurs lämnas in, även om dessa kanske inte alltid för att användas med ett billån.

Många kredit reparation experter tyder väntar sex till tolv månader innan man försöker få bil lån efter konkurs. Vissa rekommenderar att acceptera ett tidigt krediterbjudandet från ett kreditkortsföretag, även om det har avgifter, är ett säkert kort, eller har en låg gräns, och de förespråkar att använda detta kort att börja bygga en förbättrad kreditinformation. Att ha ett kreditkort upprättas efter konkursen, och betala bort det varje månad inte påstå att personen är reformera sina tidigare vägar och att vara ansvarig om krediter, vilket förbättrar kredit-värdering. En annan sak som de flesta människor behöver är ett jobb som har funnits i minst sex månader. Visar sig vara ett medel att betala för billån är värdefullt och kommer att hjälpa till att finna en. Att ha en handpenning för en bil på ca 20-30% av dess värde är ett annat bra märke och kan öka finansieringsmöjligheterna.

Ytterligare råd från kredit experter tyder på att människor känner till sina kredit värdering och läsa deras kreditupplysning. Ibland efter en konkurs inträffar, kommer ett konto hålla öppet eller belopp som betalas genom ett konkursförfarande är inte krediteras. Se till att ta bort delar av historien som borde ha tagits om hand av konkurs, och avsluta alla konton som fortfarande visas som öppen. Det kan ta ett par månader men har en god chans att förbättra erbjudanden om lån. När en kreditupplysning är ren och människor har visat bra historia om att nya betalningar, är det dags att börja handla om ett lån. Finns kredit företag som specialiserat sig på dåliga lån, och vissa människor kommer antagligen att upptäcka att detta är deras enda alternativ. Några av dessa företag är verksamma på nätet och några webbsidor låta kontrollera kredit och sedan skicka ett antal olika erbjudanden för kundens översyn. Att veta ungefärligt belopp i önskad lån hjälper, eftersom detta gör erbjuder mer specialiserade och kan hjälpa folk att bestämma om räntan behålla lånet betalningar inom ett rimligt intervall. Det är ganska troligt att folk betalar subprime pris för en bil lån efter konkurs, men räntan kan variera genom att erbjuda, och jämföra är ett bra sätt att få de förmånligaste priserna. Bästa pris är inte alltid hade på bilförsäljare, även om vissa återförsäljare specialiserade på dåliga krediter lån. Det är fortfarande en bättre idé att se till att titta på ett flertal erbjudanden innan man beslutar om ett lån.

Med en bra inkomst, är det möjligt att få en bil lån efter konkurs, strax efter det förekommer, istället för att vänta. Detta kan innebära högre ränta, men man kan betrakta refinansiering av lån i sex månader till ett år om de har förbättrat kredit värdering och har en utmärkt betalning rekord. Detta är en metod för att börja bygga och förbättra kredit, men kan komma på en något högre kostnad i början av lånet.

En sak som bör undvikas är att få lån om det finns en god chans betalningar inte kan uppfyllas. Skapa en negativ rättighet kreditupplysning efter konkurs sänker poäng och gör finansiering svårt under de flesta förhållanden. Folk borde vara säker på att de kan fullgöra sina ekonomiska åtaganden innan man tar ett billån efter en konkurs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.