Hur får jag en kortsiktig Cash Advance?

En kortfristiga förskott är ett oskyddat personligt lån som är tillgänglig för låntagare med mycket liten dokumentation eller krävs säkerhet. Den viktigaste egenskapen hos en kortfristiga förskott lån är relativt kort återbetalningstid. Flesta förskott företag kräver att kunden att betala tillbaka det lånade beloppet, plus ränta och eventuella avgifter, inom en tvåveckorsperiod.

Syftet med dessa kortfristiga lån är att ge en kund med kontanter till nästa avlöningsdag, eller inom två veckor. Många konsumenter som väljer att låna från ett förskott företag gör det på grund av en akut och omedelbara ekonomiska behov. Många företag kommer att ge pengar för att en låntagare inom 24 timmar, vilket ger ett snabbt och enkelt sätt för konsumenter att få de pengar de behöver. Den konsument som vill få en kort förskott sikt kontanter har många alternativ att välja mellan. De flesta större städer har en rad företag förskott och kunder kan ansöka om ett lån från långivare på nätet. Medan specifika krav kan skilja sig mellan företag, många kortsiktiga Långivare kräver låntagare att uppfylla dessa krav: ? Låntagare måste vara 18 år eller äldre.
? Låntagaren skall ha en aktuell checkkonto.
? Låntagare måste vara närvarande anställda och kunna styrka inkomster.
? Låntagaren måste prestera ett minimum av inkomsten per månad.
? Lånebeloppet allmänhet inte kan överskrida en i förväg specificerad maximal. När en kund har valt långivaren, kommer han troligtvis att fylla i en ansökan tillsammans med tillhandahålla dokument som anges ovan. Många kortfristiga förskott företag inte kräver en kreditkontroll för godkännande och så länge långivarens krav är uppfyllda, är lånet godkänts. Detta gör short-term lån ett attraktivt alternativ för låntagare med liten eller negativ kreditinformation. De flesta långivare deponera medlen direkt till låntagarens checkkonto, men några långivare kan erbjuda andra alternativ, som direkt ger låntagaren med kontanter, vilket ger låntagaren en kontant-kort eller skicka pengar via en pengar kabeldragning tjänst.

Vid den tidpunkt då lånet fullbordas, instämmer låntagaren i allmänhet en av två metoder för återbetalning: ? Låntagaren ger långivaren en check för det lånade beloppet plus ränta och eventuella avgifter. När återbetalningstiden är slut, processer långivaren kontrollen för betalning.
? Låntagaren samtycker till att långivaren att dra tillbaka det belopp låntagaren plus ränta och eventuella avgifter direkt från låntagarens bankkonto när återbetalningstiden är slut.

Om en låntagare inte kan betala tillbaka lånet inom den ursprungliga lånetiden, kommer de flesta långivare ge en kund att förlänga återbetalningstiden med ytterligare ränta och avgifter som läggs på lånet. Samtidigt som konsumenten kan överväga alternativet för en förlängning som en positiv, är det denna utökning funktion som också gör korta lån kontanter potentiell skuld. När lånet förlängs, kommer kreditgivaren sammansatt allmänhet ränta och avgifter som beror på toppen av det ursprungliga lånet balans. Centrum för ansvarsfull utlåning rapporterade under 2006 att den genomsnittliga mottagaren av en avlöningsdag lån betalar tillbaka $ 793 US dollar (USD) för en $ 325 USD lån. Låntagaren som ständigt utökar lånet kan bli instängd i en till synes oändlig cykel av en allt större lån balans med oförmåga att betala det.

kortsiktiga förskott lån betraktas bara i nödsituationer och bör endast användas av låntagare som inte kan betala tillbaka lånet inom den ursprungliga återbetalningstiden. Den konsument som väljer ett kort förskott sikt kontanter bör begära och noggrant gå igenom ett utlämnande från långivaren en beskrivning av de särskilda villkoren för lånet och den verkliga kostnaden för att erhålla lånet. Om en långivare är ovillig att lämna denna information, är konsumenten uppmanas att hitta en annan långivare som kommer att tillhandahålla alla nödvändiga upplysningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.