Hur får jag en Livförsäkring prisofferten?

Praktiskt taget alla företag som säljer livförsäkring är villig att ge ett liv citat försäkring takt. Dessa kan ofta vara mycket snabbt erhållas genom att kontakta ett företag, som verkar ha bra erbjudanden eller som är ansedda, och be om en offert. Försäkringsgivare vill oftast någon på en hel del information innan att ge en offert, och information som behövs kan innehålla saker som ålder, om någon röker, längd /vikt-förhållande och om det finns en sjukdom som gör att människor riskerar att dö eller tidigare än väntat. En metod för att få ett liv citat försäkring ränta eller flera sådana är att kolla på nätet. Människor kan vanligtvis kunna få bud för byråerna att avtal med ett antal försäkringsbolag, och som kan söka efter bästa citat i några minuter på Internet. Växelvis arbeta med en lokal eller Internet liv försäkringsmäklare kan bidra till att skapa en lista med citat från olika livförsäkringsbolag och myndigheter. Man kan också göra egna inköp med några av de större kända försäkringsbolagen för att få en livförsäkring prisuppgifterna. De kan ha en agent som hanterar andra former av försäkringar för dem som kan ge dem en offert, som kan vara fördelaktigt. Ibland köper minst två typer av försäkringar från samma byrå (liv och auto eller liv och hem) är mycket användbart eftersom vissa företag erbjuder rabatter när en person som äger mer än en typ av politik. Det kan vara nödvändig för vissa personer att ha saker som läkarundersökningar innan för att erhålla vissa typer av livförsäkringar. När detta är fallet, kan det ta lite längre tid att generera citat. En läkare kan behöva komplettera examen pappersarbete och sedan skicka in en rapport med försäkringsbolaget.

medan verksamheten för att få citat är ganska lätt, känner många människor inte vilken typ av livförsäkring citat för att få, eller vad det betyder när de är noterade på olika typer. Det är en bra idé att lära sig skillnaderna mellan sikt och hela livförsäkring, till exempel. En livförsäkring har en fast slutpunkt, när täckningen inte längre ges. Folk är bara omfattas medan de betalar och det finns ingen livförsäkring payout efter politiken upphör. I motsats hela eller permanent livförsäkring ackumuleras några kontanta värdet som politiken betalas, som sedan betalas ut när försäkringen upphör eller ägaren av politiken dör. Det bör påpekas att detta bara är två huvudtyper som människor kan få ett liv citat försäkring takt, och det kan finnas många varianter på politiken. När någon får en offert, bör de ta reda på exakt vad de betalar för. Dessutom folk borde se betydligt högre bud för de flesta former av liv försäkring. Term livförsäkring kostar normalt mindre.

En plats dit man bör definitivt leta efter en livförsäkring prisofferten är genom arbetsgivare. Många arbetsgivare erbjuder billiga alternativ livförsäkring för arbetstagare och deras makar. Dessa är vanligtvis begreppet politik och tenderar att inte kräva fysisk undersökning. Det kan vara ganska lätt att plocka upp ca $ 50,000-$ 100,000 US dollar (USD) eller mer täckning detta sätt. Men de flesta arbetsgivare registrera enda människorna i de olika försäkringar planer de har en gång per år, så det är viktigt att hålla ett öga på den "öppna registrering" period som företaget har i syfte att registrera dig för företagets planer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.