Hur får jag en Livförsäkring offert?

Om du är i marknaden för livförsäkringar, kan du välja att gå via en lokal agent. Alternativt kan du gå online och få en offert från ett bredare utbud av leverantörer livförsäkring. Om tanken att få ett liv citat försäkring online låter spännande, här är några tips på vad du kan stöta på, och vilken information du bör ha till hands. Det finns flera olika former av hjälp på nätet som kan användas för att säkra ett citat livförsäkring. Ett alternativ är att besöka webbplatser med olika leverantörer livförsäkring och använda en online-portal för att få din förfrågan. Men det finns också webbsidor som ger dig möjlighet att begära offerter från flera leverantörer på en gång.

Valet att använda en portal för att få flera offerter från olika leverantörer livförsäkring kan vara en fördel av flera skäl. Först finns det en god chans att du kommer att få citat livförsäkringsbolag från flera företag som tidigare var okända för dig. Genom att skaffa sig ett liv citat försäkring online från ett bredare utbud av leverantörer, är det mycket lättare att få en uppfattning om vad de genomsnittliga priserna verkar vara i hela branschen. Detta kan hjälpa dig att fatta väl underbyggda beslut när du börjar utvärdera varje bud du får. Det är dock viktigt att komma ihåg att inga allmänna livförsäkring Portalen kommer att täcka varje potentiell leverantör tillgänglig. Av denna anledning, det skadar aldrig att komplettera ansökan om livet insurance online som du plats med en portal med ansökningar om offerter på andra portaler också. Det gör att du inte bara skaffa ett liv online insurance från företag som du känner väl, men även andra företag som är lika bra och kanske ännu bättre. En sak du kommer att märka är att den grundläggande information du måste ange för varje bud är densamma. För att spara tid, är det en bra idé att ha all information ihopsatt innan du börjar söka alla livförsäkringar offert. Den grundläggande uppgifter kommer att innehålla ditt fullständiga namn, adress, ålder, och en del information om din hälsa och allmän livsstil. I vissa fall kan andra uppgifter som krävs, såsom information om vilken typ av arbete du utför. Generellt gäller att om du söker en term life citat försäkring online, måste du mindre information. En försäkring offert för hela livet täckning kommer att handla om att ge fler detaljer.

Även om du kan ofta köpa sikt täckning livförsäkring på plats finns det oftast en sign-up förfarande som arbetar med hela livet täckning. När du har fått ditt liv citat försäkring online från ett helt liv, kan du lämna in en formell ansökan. Tänk på att det finns en god chans att du kommer att behöva genomgå en fysisk eller åtminstone ha en rekommendation från din allmänläkare innan täckning kommer att träda i kraft. När din ansökan har godkänts och du samtycker till villkoren förknippade med politik, kommer din täckning börja och fortsätta att gälla så länge du håller dig premier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.