Hur får jag den bästa personliga låneräntor?

Få bästa personliga låneräntor liknar få bra priser på många andra typer av lån, såsom kreditkort, bostadslån, eller Auto lån. Att få bra låneräntor är det nödvändigt att ha en bra kredit värdering och en bra kredit historia. Men ibland kan det vara lite svårare att få en bra ränta på ett personligt lån, helt enkelt därför att detta ofta är oprioriterade skulder.

Oprioriterade fordringar är fordringar som inte har någon form av säkerhet i samband med den. Säkerheter kan vara en bil, ett hem, eller en båt, till exempel. Dessa poster av värde, som kan återtas om du underlåter att göra betalningar. Ett kreditkort är ett exempel på oprioriterade skulder. Mest personliga lån utan säkerhet också, men det finns undantag, i själva verket är ett sätt att få bättre personlig låneräntor för att säkra lån med säkerhet. Innan du ens ansöka om ett personligt lån, är det viktigt att kontrollera din kredit värdering och kredit historia. Även om din kreditupplysning kan i allmänhet erhållas gratis en gång per år, måste du betala en liten avgift för att få ditt verkliga kredit poäng. Om det finns några fel på din kreditupplysning, kan du börja vidta åtgärder för att rätta till dem. Utbetalande ner eventuella tillgodohavanden på kreditkort kommer också att förbättra din kreditvärdighet. En hög kredit-värdering och betalningsanmärkningar, samt om betalningar tid lagförslag kommer göra det mycket mer troligt att du kommer att godkännas för ett personligt lån, och kommer att få bra personlig låneräntor. När du har kontrollerat dina kreditupplysningar, kan du börja leta efter privatlån. Det är viktigt att leta efter de bästa personliga låneräntor-många banker handlar erbjuda, och du kan ofta få mycket bättre pris genom att bara jämföra banker. Om du har en bank under en längre tid kan dock banken vara villiga att samarbeta med er för att garantera en god personlig låneräntan.

Ett annat alternativ för att få ett bättre pris är att ha någon cosign lånet med dig. Om din kredit betyg eller kredit historia är fattiga, kan en cosigner med en bättre kredit historia vara ett krav. Detta kan bidra till att förbättra den personliga låneräntor. Men kom ihåg att personen cosigning om ett lån för dig är lika ansvarig för att göra betalningar, om du inte gör det. Detta är ett stort personligt ansvar, så tänk på att inte låta din cosigner ner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.