Är en Wall Street Journal Subscription värt det?

The Wall Street Journal är allmänt accepterad som den viktigaste publikation i näringslivet. Sannerligen, du är inte en legitim näringsidkare i detta land utan din egen prenumeration. Men är det verkligen värt det? Är en WSJ sitter på skrivbordet bara en tom statussymbol, eller har denna tidning har verkligen förmågan att skapa professionella?

Denna fråga kan besvaras med grundläggande affärsstrategi: Hur mycket tid och pengar kommer det att kosta mig, och hur mycket kommer jag att göra i gengäld? Fast jag inte kan kvantifiera avkastningen på investeringen, kan jag försäkra er om att det är klokt. utskriftssida Wall Street Journal har bara tre delar: Politik ekonomi, Marketplace, och Money Investing. Varje avsnitt har nationella och internationella nyheter, personliga berättelser, industri insikter och åsikter som kan utbilda och informera intresserade investerare. Varje nyhet berättas inom ramen för ekonomi, så att de ekonomiska konsekvenserna är tydliga. Med denna information på ett klokt sätt, kommer WSJ betala för sig med de pengar du kan göra.

Men tidning går utöver att bara med nyheter. Varje nummer innehåller profiler och berättelser av personer i näringslivet: deras nya projekt, gamla projekt, erfarenheter och historia. Dessa bitar är ovärderlig för en läsare som kan lära sig av andras misstag, och inspireras av andras framgångar. En av de mest värdefulla delarna av Wall Street Journal är bredden av branscher som berörs. Allt från teknik och råvaror till underhållning och innovation är representerade, och varje historia är ekonomiskt relevant och informativ. Mer än detta, är dessa bitar presenteras på ett sådant sätt att innehållet alltid är tillgänglig, oavsett hur långt från din egen expertis kan tyckas. Använda WSJ att hålla dig informerad om händelserna i andra branscher kan ge dig ett försprång i nätverk och för yrkesverksamma överallt. att hitta bevis i WSJ: s kombination av styrka och tillgänglighet bara vänder sig till Letters to Editor avsnittet. Här hittar du ofta namn som du känner igen, kanske VD för din portfölj pärla, en företrädare för Förenta nationerna, eller ens din kongressman har skrivit ett brev. Alldeles intill dem, kommer du att Joe, från Oakbrook, Illinois också har en åsikt att dela. I Wall Street Journal, det kloka i folkmassorna och insikten av experterna tillsammans på samma sida. Förutom dessa tunga stadsområden, en prenumeration på WSJ kommer med många andra förmåner. Abonnenterna ibland erbjuds böcker, konferenser och verktyg nätverk på en rabatt, och innan de blir tillgängliga för allmänheten.

Även om jag anser att prenumerera på nätet Wall Street Journal, jag verkligen mycket bättre ut version. Dess portabilitet är oersättlig, inte ens med min handdator skärm toppning tre inches. Mer än så är det inte ett tjockt papper. Annonser hålls till ett minimum, och redaktörerna endast publicera de mest relevant ekonomisk information för dagen, så att papperet inte är omständligt och innehållet inte är överväldigande. Nästan varje sida har en konturer, punktlistor, diagram och illustrationer för att underlätta informationsinsamlingen. Jag uppskattar särskilt index att lista de anmärkningsvärda individer och företag som omfattas i varje nummer.

Det enda du kan vara väntar i Wall Street Journal att du inte hittar det expertråd. Självklart, om du har samma information som experterna gör, behöver du inte deras råd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.