Vilka olika typer av finansiella tjänster?

Finansiella tjänster omfattar en mängd olika företag som hanterar pengar förvaltning. Bland dessa finns många olika typer av organisationer, t. ex. banker, investmentbolag, kreditkortsföretag, försäkringsbolag och även program regering. Finansiella tjänster kan också hänvisa till de tjänster och produkter som pengarna management organizations erbjudande till allmänheten.

Banker är en typ av finansiella tjänster organisationer. Banker funktion allmänhet genom att avge en skyddad och säker plats för människor att spara sina pengar. Vanligtvis kommer bankerna att investera sina kunders lagras pengar för bankens vinst, samtidigt som en liten mängd av intresse för dem som håller sina pengar i sparande eller konton kontroll.

Bankerna ger ofta en mängd finansiella tjänster, inklusive utfärdande av lån, hypotekslån, kontroller och kreditkort. Vissa banker är kända som privata banker och erbjuda tjänster endast till dem som har en hög nettoförmögenhet. Allmänhet kommer privata banker erbjuda ett bredare utbud av tjänster till sina kunder än andra banker.

investeringstjänster, annan typ av finansiella tjänster, vanligen handlar om att hjälpa individer och andra enheter som placerar sina pengar i aktier, aktier eller fonder. Dessa tjänster erbjuder oftast finansiella produkter för investerare att köpa, till exempel aktiefonder. Vanligtvis, investerade pengar med en investeringstjänst förvaltas av tjänsten för att få de enskilda investerare eller en grupp av investerare. Dessutom kan de göra professionell rådgivning till investerare i utbyte mot betalning.

försäkringsmäklare eller är företag eller enskilda personer som anlitats för att hitta lämpliga försäkringar planer för sina kunder. Försäkring erbjuder planer som är avsedda att skjuta ansvaret för risken för förlust från en enhet till en annan i utbyte mot ett förutbestämt belopp. Detta gör den andra enheten, vanligtvis ett försäkringsbolag, ansvarig för eventuella förluster som tillkommit i första person, vanligtvis en person eller företag. Sålunda kommer en person att betala en leverantör sjukförsäkring, till exempel en återkommande avgift så att leverantören kommer att ansvara för betalning av medicinska räkningar får den personen blir sjuka eller skadade.

Kreditkort företag är finansiella tjänster för företag som tillhandahåller krediter till konsumenten för ränta på de pengar som konsumenterna låna när de tar ett köp till kortet. Kortet Företaget betalar för inköp, men det gör det genom att huvudsakligen utfärda en hög ränta lån till köparen.

Andra typer av finansiella tjänster omfattar sakkunnig rådgivning om en finansiell expert erbjuder finansiell rådgivning till kunder, private equity, riskkapital investerare eller företagsänglar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.