Vilka olika Income Tax Regulations?

På de flesta håll i dagens värld, de lagar och förordningar som styr beskattningen är långa och komplexa, och detaljering dem alla skulle vara omöjligt. Men så komplicerat som inkomstskatt föreskrifter är de grundläggande idéerna bakom dem kan vara enkla och lätta att förklara. I allmänhet, som en persons bruttoinkomst, definierade av skatteskäl, är företrädd av alla på denna persons inkomst från annan källa, med undantag från de källor som är befriade från skatter. Detta belopp, i de flesta länder, beskattas för en examen eller "progressiva" skala, där de högre personens inkomst, desto mer kommer han att betala skatt, både i procent och som ett numeriskt värde. är olika typer av inkomster som beskattas på olika sätt. Till exempel inkomstskatt reglerna för vanlig inkomstskatt, såsom löner, är mer komplicerade än är de lagar som gäller kapitalvinster inkomst. Egenföretagare individer också betala skatt annorlunda än löntagare eller tjänstemän.

inkomstskatt förordningar i USA kräver att de flesta löntagare har en del av sin inkomst skatt dras av från deras lönecheckar. Detta fungerar som ett sätt att stegvis förskottsbetala en inkomst skatt, kanske för att se till att oavsett vad som än händer med en persons ekonomi, kommer deras inkomstskatt betalas. Inkomstskatter är inte de enda skatter på löner intjänade, men de står för den största delen av dem.

Om en person tjänar inkomster från realisationsvinster, kommer hans skatt beror på hur länge hans investeringar hölls för. Inkomstskatt förordningar införa en hårdare beskattning av kapitalvinster från de investeringar som hölls i mindre än ett år, i motsats till de som hölls i mer än ett år. Skattelagstiftningen är skrivna på detta sätt för att motverka kortsiktig spekulation på de finansiella marknaderna, vilket i stora mängder kan leda till överskott prisvolatiliteten, en potentiellt besvärlig villkor för marknaderna.

Personer som är egenföretagare, snarare än anställda, pärmar av olika skatteblanketter från de anställda. Inkomstskatt förordningar är ganska lika för egenföretagare individer, åtminstone när det gäller skattesatserna på bruttoinkomsten. Till skillnad från anställda, har de ingen skatt dras från deras lön, och därför har vanligtvis en nettoskatteskulden vid utgången av ett beskattningsår. De är dock möjlighet att undanta delar av sina inkomster från skatt genom att skriva av saker som de behöver för att köpa eller använda för sitt arbete, även kontorsmaterial, verktyg såsom el och internetuppkoppling och fordonsteknik användning som hänför sig till sina arbeten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.