Vilka olika Fastigheter Avdrag?

amerikansk skattelagstiftning föreskrivs olika fastigheter avdrag. I allmänhet finns fler fastigheter avdrag tillgängliga för en husägare än till någon som hyr sin bostad. En av de största avdrag som kan vidtas är för räntekostnader för. Hem reparationer gäller oftast också, liksom räntan på ett lån som tagits för att betala för reparationerna. När en skattedeklaration förbereds, kan fastigheter avdrag lägga upp avsevärt, minska sin skatteskuld och kan spara en stor del av pengarna på detta sätt. Som redan nämnts, den mest kända av alla fastigheter avdrag är för betalning av räntekostnader för. En del av inteckning betalning kommer från den ränta som har samlat på lånet inom den senaste månaden. Detta belopp kan läggas upp och dras av från en husägare s skatteskuld, vilket ger betydande besparingar, särskilt för nya husägare. Ju längre du betalar av en inteckning, dock mindre värdefullt att avdraget kommer att bli, eftersom det minskar lånesaldot, så kommer den del av den månatliga utbetalning som motsvarar upplupen ränta. Om du väljer att betala dina lån i förtid är upp kan du bli föremål för en tidig utbetalning straff, men detta straff är också avdragsgilla. Det finns fastigheter avdrag tillgängliga för personer som använder delar av deras hem som ett kontor, om de använder det för arbete enbart. I detta fall är den andel av hemmet som tas upp av kansliet andelen nytta och reparationsfakturor som kan dras av. Dessa hushåll kostnader inte kan dras av under andra omständigheter.

Hem reparationer och uppgraderingar är avdragsgilla i många fall. Till exempel, om ditt hem är skadad i en naturkatastrof eller ett rån, och skadan inte täcks av försäkringar, reparationerna är fullt avdragsgilla. I fråga om en naturkatastrof område som får federalt stöd, kan det föregående årets inkomstdeklaration ändras för att göra anspråk på förlust. Om skadan är delvis övertäckt gäller vissa regler, men vanligtvis finns det fortfarande ett avdrag tillgänglig. Hem förbättringar kan också få, så det är en bra idé att hålla kvitton från inköp som får dig att avsluta en källare eller installera en bakgård pool, eftersom dessa kan användas för att minska den skatt som gäller när du säljer bostaden.

Under vissa omständigheter är det möjligt att dra av rörliga kostnader om du flyttar på grund av ett jobb. Essential utgifter under förflyttning, t. ex. hotellrum och rörliga skåpbilar kan ofta dras, och dessa kan lägga upp till en stor summa också. När det gäller specificering av dessa avdrag samt de från projekt hem förbättring, det råd av en auktoriserad revisor (CPA) kan vara mycket värdefullt. Annars kan skattelagstiftningen Avdragsreglerna snabbt bli förvirrande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.