Vilka är fördelarna med Global Investment?

En globala investeringar är färd med att sprida ut ditt investeringskapital mellan en blandning av finansiella instrument och företag. Investerarna har använt denna strategi under många år som en bra metod för att hantera riskerna i samband med investeringar. Det finns fyra fördelar för globala investeringar: diversifiering, valuta värdering, minskade risker och beskattning.

Ekonomin är cyklisk, med perioder av expansion och kontraktion. Dessa cykler kan vara globala, branschspecifika eller begränsad till ett visst land eller geografiskt läge. Genom att investera globalt, är risken att påverkas av en nedgång i marknaden minskade. Även i händelse av en global recession, det finns fortfarande goda möjligheter för tillväxt i företag som levererar produkter och tjänster som krävs för att tillgodose ett verkligt behov.

Värdet av valutaväxling är en kritisk faktor för att göra en global investering. Om dina pengar har ett högre värde, kan du köpa fler aktier i ett globalt företag med samma mängd riskkapital. Detta gör att du kan få en större avkastning på investeringar i både utdelning utbetalningar och när du sälja dina aktier. Dock inte öka denna risk. Genom att kombinera valutafluktuationer med lager investeringar, två oberoende faktorer har betydelse för dina placeringar. när man tittar på globala investeringar, är det möjligt att välja ett företag som erbjuder en produkt som är ny för den regionala marknaden, men har redan lanserats med framgång i andra länder. Bilar är ett bra exempel på detta begrepp. Utvecklingen av bilföretag i Indien och andra asiatiska länder i början av 2000-talet som möjlighet till global investerare.

Skatter på inkomst av kapital är en komplex fråga som har stor inverkan på lönsamheten för att investera. Globala investeringar kan ingå i en kryphålet som minskar graden av beskattning av inkomster från dessa investeringar. Prata med din revisor för att granska detaljerna i skattelagar och riktlinjer för att avgöra hur de tillämpas i din situation.

A globala investeringar ger möjlighet att öka din förmögenhet , hantera risken, och tillåter företag att öka sin produktivitet och sysselsättning. När du väljer denna typ av investeringar är det viktigt att investera tid att lära sig om företaget, lokala näringslivet, politiska situation och risker. BOKSLUT med stor omsorg och vara uppmärksam på förändrade dynamik, eftersom de kan ha en enorm inverkan på din investering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.