Vilka är de vanligaste Timeshare Klagomål?

Det finns många människor som älskar att använda andelslägenheter. Ha en utsedd vackert upprätthålls egendom för att besöka en gång per år eller mer kan vara ett nöje, och är oftast billigare än att äga ett fritidshus. Det finns dock också vissa gemensamma timeshare klagomål. Dessa bör vägas om människor funderar timeshare köp.

Förmodligen de finansiella aspekterna av dessa egenskaper kan generera de mest timeshare klagomål. Andelslägenheter får marknadsföras och säljas som goda investeringar, men det finns så många av dem försöker sälja en andelslägenhet om det behövs är svårt och kommer inte att de flesta människor pengar. Vissa företag lägger också begränsningar för när och hur människor kan sälja andelslägenheter och kan kräva att en person äger sin andel under en tid före försäljningen. Till skillnad från en semester hem är tidsdelning inte lika attraktiva i inköp och sannolikt inte kommer att ta igen nyinvesteringar.

Kostnad är en annan fråga, bortsett från att sälja. En av de gemensamma tidsdelat boende klagomål är att underhållet avgifter för dessa egenskaper kan vara ganska höga, och detta är på topp för att ha betalat för ägande eller icke-deeded nyttjanderätt. Vid prövningen av kostnader, måste folk tänka inte bara pris som att köpa och priset för att underhålla, men även priset för att resa till sin destination tidsdelat boende en eller flera gånger per år. Detta kan öka kostar mer, beroende på platsen för tidsdelat boende, och måste vägas när man överväger total investering på semester. En annan av tidsdelat boende klagomål är att många människor måste semester på samma plats varje år. Finns timeshare utbyten, men dessa kan ha ådragit sig mer avgifter. Även om ett tidsdelat boende kan vara vacker eller intressant, kan den ger inte tillräckligt med semester sort. Det är också det faktum att människor begränsas av vad de investerar. De får bara hur länge de betalar för, och de kan bara få det vid vissa tider på året då människor äger eller har rätt till en andel av sin egendom. Med att förhandla när man kan få ett tidsdelat boende är inte alltid lätt, särskilt när folk inte har flexibla scheman. Ett sätt att åtgärda vissa begränsningar kan vara att köpa en större andel, men det kostar mer pengar att äga mer tid. En del tycker att icke-deeded timeshare inköp till vettigare. De inte äger fastigheten, men de kan få bättre möjligheter att resa till ett lägre pris. Naturligtvis icke-deeded egenskaper kan vara föremål för några timeshare klagomål. Höga priser för icke-ägande är utmanande, och några skrupelfria företag kan inte göra detta om tidsdelat boende köpa mycket tydlig.

För andra timeshare klagomål om specifika andelslägenheter, människor kanske vill titta på Internet. Med en sökmotor, kan de sätta ett namn på ett tidsdelat boende och ordet "klagomål" för att se om en exploatör marknadsföring, behandling eller förvaltningen av en av dessa egenskaper upprör någon. Better Business Bureau kan få rapporter om några andelslägenheter också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.