Vilka är de olika typer av konstruktionsfel lån?

En konstruktion lån är personlig finansiering för att bygga eller renovera ett hus. En låntagare kan ansöka om ekonomiskt bistånd för att genomföra ett hushåll projekt eller begära en betydande summa pengar för att bygga ett hem på en tom del av egendom. Dessa lån är oftast avsedda att kortfristiga lån som endast uppstår under byggtiden. Det finns olika typer av bygg-lån som är tillgängliga, men de kan variera kraftigt beroende på byggprojektet. En av de vanligaste typerna av bygg-lån en gång nära lån. A one-time nära lån är när ett finansiellt institut ger en låntagare en uppsättning belopp som skall betalas ut under hemmet konstruktion. Till exempel om Beräknat dags för ett hem som ska byggas är ett år, kommer att låntagaren gör i allmänhet 12 månadsbetalningar att få lånet betalas av den tidpunkt då projektet är avslutat.

One-time nära lån kortfristiga lån som har en uppsättning ränta. Om byggandet tar längre tid än låneavtalet staterna, kan låntagaren måste betala straffavgifter. När hemmet är byggd, kan långivaren konvertera lånet till ett långfristigt lån för att finansiera själva huset betalning. Konstruktionen lån betraktas allmänt som en betalats år av inteckning. En annan typ av konstruktion lån är en anteckning ändring lån. Lånet liknar en engångsavgift nära lån genom att den kan omvandlas till en inteckning efter att projektet är avslutat. En anteckning ändring lån har i allmänhet en betalning kurs som startar de små och prisökningar som byggbranschen har gjort. När projektet är avslutat, kan låntagaren välja en ny kurs inteckning betalning som är låst eller rörlig. En låst betalning kurs förblir detsamma även om värdet på huset sjunker, medan en rörlig ränta kan anpassas till aktuella marknadsvärdet. En två-tiden nära konstruktion lån inleds med en betalningsplan som lönar sig byggkostnader med den tid huset är klar. När konstruktionen är klar kan en låntagare refinansiera en ny plan inteckning betalning hellre än att fortsätta med samma priser. Två-time nära konstruktion lån tenderar att användas för dyrare byggprojekt eftersom anläggningskostnaderna betalningsgraden kan vara högre än det långsiktiga avbetalning behöver.

Vissa finansiella institutioner erbjuder konstruktion lån baserade på den specifika typer av projekt. En låntagare kan ansöka om ett kortfristigt tillverkade bostadslån. Denna typ av lån kan täcka kostnaderna för leverans till huset delar från en fabrik och kostnaden för att få det ihop på en viss webbplats. Det finns andra specialiserade bygg-lån till stockhus och mobila hem konstruktion också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.