Vilka är de olika typer av affärsverksamhet Grants?

Business bidrag ofta missförstås av blivande entreprenörer. Även om det är sant att det finns många olika typer av småföretag bidrag, är det ingen som delar ut "gratis pengar" till alla som önskar. På många sätt, affärer bidrag som college stipendier. Grant pengarna behöver inte betalas tillbaka, men du måste ändå uppfylla samtliga kriterier för behörighet och accepterar att följa särskilda regler för hur pengarna kan användas. Det finns inga statliga amerikanska bidrag till människor som vill starta ett litet företag, men det finns många statliga program tillgängliga. Flesta administreras genom ekonomisk utveckling byrå, vilket är ett bra ställe att börja din forskning om tillgängliga finansieringsmöjligheter. Din lokala Small Business Administration (SBA) kontor kan också ha möjlighet att lämna förslag på vem du ska kontakta för att lära mer om tillgängliga småföretag bidrag. Om du inte är inställt på en viss plats för ditt företag, kanske du kan öka din bevilja behörighet genom att välja att inrätta butik på landsbygden. Mindre samhällen har ofta aggressiva ansträngningar för att hjälpa nya företag att bli framgångsrika, särskilt om de tror att företaget i fråga kommer att bidra till att skapa arbetstillfällen för lokalbefolkningen. Förutom bidragsfinansiering, det finns också ett antal skattelättnader kommer du till om du accepterar att bo i området under en viss tidsperiod.

Vissa typer av verksamhet Bidrag beviljas baserat på bakgrund av den person som vill starta företag. Till exempel har affärs-bidrag för kvinnor samt för minoriteter och människor med funktionshinder. I vissa områden är welfare-to-work program experimenterar även med att ge bevilja medel till låginkomsttagare som vill driva egna företag i områden som dagis, landskapsplanering, eller storstädning. Dessa typer av verksamheter är ofta kallas mikroföretag eftersom de omfattar fem eller färre anställda och behöver starta fonder för mindre än $ 35,000 US dollar (USD).

Om Du finner affärer bidrag som du tror att du är kvalificerad att ta emot, är det viktigt att fylla i programapplikation mycket noggrant. Har inte utelämna någon information, eftersom detta kan leda till att du utesluts från programmet. Ge så mycket relevant information som möjligt och ha minst tre personer korrekturläsa din ansökan. Om du har råd med det, kan du även ombesörja en frilansande bidrag författare. En professionell med en meritlista är sannolikt att kunna ge tips som kan öka dina chanser att få de medel du behöver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.