Vilka är de bästa tipsen för pensionen Investera?

flesta ekonomiska experter är överens om att pensionen planering är något som alla borde handla om. Detta är särskilt sant i dag, när de flesta människor är inte sannolikt att ligga kvar hos samma arbetsgivare för merparten av sitt yrkesverksamma år. Även för människor som är äldre, det finns sätt att gå runt pensionering investering som kommer att göra senior åren mycket skönare. Den bästa tiden att börja pension investera är omedelbart efter college. Vid den åldern, det finns ett antal investeringsalternativ som kan användas för att skapa grunden för en stabil finansiell kudde. Genom att erhålla hela livförsäkring tidigt är det möjligt att bygga upp ett betydande eget kapital i politiken, vilket i praktiken skapar en bo ägg som kan tas i anspråk under senare år.

Köpa egendom är ett annat sätt att delta i pension investera. Tillsammans med det huvudsakliga bostad, köpa en helg hem bidrar till att skapa tillgångar som är mycket sannolikt att uppskatta tiden. När ägaren uppnår pensionsåldern, är det en enkel sak att avgöra vilken av bostäder att sälja, och som ska användas som primär bostad framåt. Intäkterna från försäljningen kan placeras i konton räntebärande, och används när och om det behövs. ser till pensioner och pensionsplaner erbjuds genom en arbetsgivare är också en viktig komponent i alla ansvariga pensionering investeringar. Många arbetsgivare erbjuder alternativ som t. ex. 401 (k) investeringar, anställd personaloptionsprogram, och andra sätt att spara för senare år. I vissa fall stämmer överens med arbetsgivaren bidrag från den anställde, vilket bidrar till att öka ägget pension boet markant med tiden. Att bygga en stabil investeringsportfölj är också en bra idé. Bilda en stiftelse för portföljen genom att köpa aktier som är stadig och mycket sannolikt att ge en konsekvent avkastning under årens lopp. Förstärka dessa bestånd med statsobligationer som ger en bra avkastning. Med denna grund på plats är det också möjligt att överväga andra bestånd som är mer volatil och eventuellt lägga till pension investera processen avsevärt.

Även för människor som inte har möjlighet att köpa aktier och inte har tillgång till en arbetsgivare sponsrade pensionsplan, finns alternativ. Överväg att börja med en grundläggande sparkonto, ta hand placera ett litet belopp på kontot varje löneperiod. Om möjligt, köp ett bankcertifikat, se till att du att CD rulla över när de förfaller. En personlig återlösenskonto, såsom personliga återlösenskonto, eller IRA, i USA, eller det enskilda Savings Account, eller ISA, i Storbritannien, är också ett utmärkt sätt att engagera sig i grundläggande pension investera.

Nyckeln till någon pension investera verksamhet är att aldrig bli avskräckt om storleken på bidragen är liten. Alltför många människor dröjsmål pensionering investera eftersom de tror att de små belopp som de kan avvara varje månad är ingen riktig konsekvens. Dessa små bidrag lägga upp över tiden, och kommer att gå en lång väg till att göra dessa år efter pensioneringen mycket skönare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.