Vad krävs på en personlig låneansökan?

En personlig låneansökan kan begära ett brett spektrum av uppgifter till stöd för sökanden. Vissa långivare kan begära för att stödja pappersarbete och dokumentation för att backa upp påståenden om ansökan, medan andra kommer att godta en begäran om ansökan till nominellt värde, under antagande av att förfalskningarna kommer att dyka upp under en kreditupplysning. Konsumenterna bör vara medvetna om att när de ansöker om personliga lån, kommer kreditgivaren att kontrollera sina krediter, och detta kan förorsaka en tillfällig nedgång i någons kredit värdering.

Vanligtvis börjar en personlig låneansökan med grundläggande demografisk information, inklusive namnet på den sökande, adress och grundläggande kontaktinformation. Om det blir en cosigner, kommer denna information måste lämnas för honom eller henne också. Ansökan frågar ofta hur länge låntagaren har varit på den nuvarande adressen, oavsett om hemmet ägs och vad de månatliga ränta eller amortering betalning. Personliga lån kan också begära bevis för identifiering såsom körkort nummer eller Social Security Number.

Några personliga låneansökningar också kan begära bostäder historia under de senaste åren. De ber också om sökanden är anställd, hur länge han eller hon har arbetat för att arbetsgivare, vad sökanden befattning är, och hur mycket den sökande tjänar. En personlig låneansökan kan också be om kontaktuppgifter till handledare och för sysselsättningen historia, om sökanden inte har varit på sitt nuvarande jobb, mycket länge.

Finansiella åtaganden medför också problem till långivare , med en typisk ansökan frågar hur mycket skuld låntagaren transportföretag och vad de månatliga betalningar på den skulden. Information om tillgångar såsom kontanter vid kontroll eller besparingar, personliga fordon och eget kapital i ett hem är också efterfrågade på ett personligt lån ansökan, för att skapa en fullständig ekonomisk bild av den sökande. Sökande kan också bli ombedd att ange referenser.

Ansökan kan också fråga sig hur mycket den sökande vill låna. En personlig låneansökan innehåller även en deklaration att diskutera eventuella räntor, avgifter för finansiering och annan viktig information. Det är avgörande att se över detta, eftersom sökanden samtycker till dessa villkor genom att underteckna ansökan. Om ett personligt lån verkar komma med dåliga villkor, bör sökanden söka någon annanstans, snarare än att binda dig till ett lån med ofördelaktiga villkor som kan göra lånet svårt att utföra service eller betala av.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.