Vad krävs på Credit Card Application?

De uppgifter som krävs på ett kreditkort ansökan beror på flera faktorer, varav en är den som låntagare på den person som ansöker om kortet. Om du har små eller inga betalningsanmärkningar, till exempel, kommer du antagligen ha en hel del information tillgänglig innan du ansöker. I andra änden av skalan, kan du ha en stor och detaljerad kredit historia. Om det är bra, kan en ansökan om ett nytt kort att "lånelöfte" och kräver lite eller ingen ytterligare information för att öppna ett nytt konto. För en vanlig människa med en typisk betalningsanmärkningar, men behöver du i allmänhet att erbjuda vissa gemensamma delar av information om dig själv när de ansöker om kreditkort.

Vanligtvis kommer ett kreditkort ansökan redan har en del information om du att företaget redan känner till, t. ex. din adress, där du har skickat ansökan i första hand. Detta är vanligt, men är inte alltid fallet, som i en situation där du använder Internet och ansöka om kreditkort online och måste fylla i alla uppgifter från början. Det är av högsta prioritet för dig att vara säker på att du ger din privata information till en legitim verksamhet och att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att vara säker på att du gör det, oavsett hur du söker. Om du känner att det finns ens en avlägsen chans att du blir lurad, tänk på att inte ge ut någon personlig information tills du har kontrollerat äktheten hos företaget som du söker. de första punkterna som vanligtvis krävs på ett kreditkort ansökan är grundläggande bitar av information om dig, inklusive ditt namn, telefonnummer, adress och e-postadress. Därefter kommer många applikationer kräver ditt Social Security Number. Ditt personnummer är ett av de mest känsliga bitar av information om dig, du bör därför vidta försiktighetsåtgärder mot dela det med ett bedrägligt källa. Ändå måste du uppge ditt personnummer på berättigade ansökningar kreditkort eftersom federal lag kräver att kreditkortsföretag vidta åtgärder för att kontrollera information som kan identifiera varje kontoinnehavare. Ditt personnummer är ett bra sätt att göra detta, och används därför av kreditkortsföretag för identifiering. Om du är ny på kreditkort eller har dåliga krediter, får kreditkortet ansökan kräver också att du har en cosigner samt hans eller hennes personuppgifter.

på nästa rad förhör på ett kreditkort ansökan är också ganska personligt, och används för att bestämma en del av villkoren för delgivning av kreditkort som du söker. Dessa kan innefatta effektiva räntan, förseningsavgifter, årsavgifter, och kreditgräns, för att nämna några. Några av dessa frågor som du kommer att behöva svara inkludera din månatliga hyra eller amorteringar betalning, årlig hushållsinkomst, befattningsbeskrivning, balanserar du kan hålla på andra kontokort, sammanlagt värde av din investering konton, utestående fordringar, betalningar underhåll och mer. En annan mycket viktig anmärkning om dessa frågor är att du svarar på dem ärligt, eftersom företaget kan straffa dig i framtiden om de får veta att du gav dem felaktig information, eller helt enkelt minska din ansökan när uppgifterna inte matchar din kredit historia.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.