Vad har en fordran mot bolaget Consolidation Do?

En skuld konsolidering företag kan hjälpa en konsument betala flera skulder till en lägre kostnad än han eller hon annars skulle betala. Debt consolidation företag gör detta genom att hjälpa en person att hitta och säkra ett lån som täcker kostnaderna för alla skulder. Nyckeln till att rädda en konsument pengar är att hitta det billigaste lånet möjligt, med den lägsta räntan. Det är viktigt att komma ihåg att skuldkonsolideringstransaktioner företag brukar debitera en avgift för tjänster, och detta bör beaktas vid beräkningen av totala besparingar. När en konsolidering lån säkras, har en gäldenär bekvämligheten med att betala en betalning på ett lån, spara pengar över tiden. Skulder kan ofta tas bort snabbt, beroende på villkoren för lånet, eller så kan de spridas ut över en längre tidsperiod, med konsumenten betalar låga utbetalningar varje månad. Debt consolidation som tryggas genom ett hem är skattemässigt avdragsgill, vilket är en extra Perk ovanpå de besparingar som de flesta konsumenter möter.

skuldkonsolideringstransaktioner krävs i regel någon form av säkerhet, t. ex. en villa eller andra tillgångar som håller värdet. Bör gäldenären standard på skuldkonsolideringslån, han eller hon riskerar att förlora dessa tillgångar. Därför är denna metod av skuldkonsolidering säkrare för lån bolaget, men mer riskfyllda för konsumenten som riskerar att förlora de tillgångar om räntorna på lånet inte görs. Konsumenterna bör akta sig för att fortsätta att spendera över budgeten och riskerar att förlora ett hem eller annan värdefull egendom om de plötsligt inte kan göra betalningar på konsolideringslån.

Vanliga skulder som en konsolidering av skulder företag kan hjälpa till med inkluderar de förvärvats från krediter, studielån, läkarräkningar, och några personliga lån. Flesta debt consolidation företag förutsätter att den som har ett bra kreditbetyg för att bli godkänd för ett lån. För konsumenter som inte har mycket hedrande betyg, finns det andra skuldlättnader alternativ, och många företag erbjuder dessa tjänster utöver skuldkonsolidering. När man överväger att göra affärer med en skuldkonsolidering företag, är det klokt att först göra en del efterforskningar. Kontrollera med Better Business Bureau och statens Attorney General's Office för information om klagomål och problem. Nationella stiftelsen för Credit Counseling kan också ge information om företag skuldkonsolidering. Vissa debt consolidation företag kallar sig själva som icke-vinstdrivande (ideella) organisationer, men detta kan vara missvisande, eftersom det faktiskt avser skatt arkivering status, och dessa organisationer kan fortfarande ta ut en avgift för konsumenten.

Ställ många frågor och få tydliga, skriftliga svar när det gäller avgifter och ansvar innan du registrerar dig för ett program med en skuldkonsolidering företag. Dessa företag kan vara till stor hjälp för de konsumenter som vill få ut av skulden, men de är inte en one-size-fits-all lösning. Regler, avgifter och avgifter varierar från företag till nästa, och det är upp till konsumenten att hitta ett företag som bäst fungerar för hans eller hennes situation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.