Vad bör jag veta om att köpa en Foreclosure?

Köpa en avskärmning kan verka som en bra idé. Det är ett sätt att få ett bra hus till ett bra pris. Medan det kan vara omöjligt att bygga upp en relation med den tidigare ägaren, fördelarna att köpa en avskärmning väger ofta tyngre denna mindre olägenhet. Men att köpa en avskärmning är inte så enkelt som att köpa något annat hus, och särskild försiktighet bör iakttas. I normala att köpa ett hus, är en av de första sakerna som de flesta människor gör för att ta en rundtur i hemmet. Detta kan inte vara ett alternativ när man köper en avskärmning. Medan den potentiella köparen kan få detaljerad information om planritning, hem bekvämligheter, ytor, och adress, första gången köparen i huset får när han eller hon tar hand om hemmet.

Således kan tillståndet i hemmet vara av största betydelse för alla potentiella köpare tittar på att köpa en avskärmning. Den nuvarande ägaren av egendom får inte vara lika benägna-eller kan-att bibehålla hem så det bör bibehållas. Om säljaren ser ingen skulle tjäna på att lägga pengar eller arbete i ett hem kan de inte hålla, kan det finnas mycket få incitament att göra det. I vissa fall kan priset för hemmet vara så bra att det är mindre av ett problem. Hemmet kan fortfarande vara en bra affär för alla utom de värsta förhållanden. Ändå är detta ett potentiellt problem när man köper en avskärmning. I värsta fall, i egenskap av ägare utestängde sig kan bli bitter och avsiktligt skada hemmet så att det är oacceptabelt att potentiella köpare.

Vidare är de flesta köparna förstår att köpa en avskärmning: de kommer hem "som är . Detta innebär att om hemmet kräver omfattande reparationer före eller efter försäljningen, är det upp till köparen att göra det. Det är liten chans att den tidigare ägaren kommer att känna sig tvungen att hjälpa till under sådana omständigheter. I de flesta fall kan de tidigare ägarnas ekonomiska situation vara sådan att, även om de ville hjälpa till, de kommer troligen inte skulle kunna.

En annan sak att tänka på när du köper en avskärmning är rätten till återvinning som är reserverat i vissa jurisdiktioner. Detta innebär att efter hem säljs, kan den tidigare ägaren är överens om att köpa hem för samma pris som den såldes för under en viss tidsperiod. Enligt denna omständighet, om den tidigare ägaren beslutat att utöva denna rätt, skulle det inte finnas något den nya ägaren kan göra åt det. Även om detta är sällsynt, kan den orsaka stora konflikter. Potentiella köpare bör vara medvetna om vad lagen är i deras stater eller jurisdiktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.