Vad bör jag veta om Cash Back kreditkort?

Cash back kreditkort ger tillbaka en procentsats av den totala påförts per år. Företag som Discover ® populariserade denna typ av kreditkort, och det finns nu många kort som erbjuder ett kontant tillbaka alternativet. Dessa kontokort ofta kontanterbjudande tillbaka i stället för andra bonusar som frequent flyer miles eller speciella gåvor.

Belopp som uppbärs på bonus kreditkort är mycket varierande. Vissa företag har särskilda avtal med vissa leverantörer och bevilja ett högre belopp i kontanter tillbaka för användningen av dessa leverantörer. Andra erbjuder en fast procentsats, som kan vara mellan 2-5% av den totala inköp. Begränsningar kan och brukar tillämpas, till exempel, kan folk inte får pengar tillbaka om de gör kontantuttag från sina kredit konto. Det är alltid nyttigt att läsa det finstilta om anbud från någon bonus kreditkort för att se om de är värdefulla. Ibland kort som ger bonus egentligen inte är något sparande, särskilt om räntan är hög . Även kreditkort innehavare kan få några dollar ett år tillbaka kontant, om de upprätthåller en balans på sina kort, hamnar de betalar mer än det här i extra räntekostnader. Omväxlande, några av dessa kort har dyra årsavgifter som kan minska de besparingar från Cash Back erbjudanden.

uppenbarligen människor som använder kreditkort ofta få den mest bonus på sina inköp, och detta är delvis ett naivt sätt för kortföretaget att tjäna mer pengar. När människor uppmuntras att tillbringa mer så att de i slutändan kommer att få en Cash Back belopp, kan de slösar väl vad de kan betala tillbaka i en månad. Uppmuntra högre utgifter innebär att konsumenten kan göra ett saldo på kortet och måste betala ränta på det. Räntebetalningar nyttan klart kortet bolaget och kan innebära att företaget gör mycket mer än det någonsin betalar tillbaka i kontantförmåner. Detta är en anledning till varför det nu finns så många bonus kreditkort. När en person är disciplinerad och kan alltid betala av den månadsvisa, bonus kreditkort kan vara en bra affär. Skillnad kort som erbjuder mer specifika gåvor, dessa kort ger människor en kontroll, vanligtvis i slutet av året, som de kan spendera på något de vill. En del människor föredrar att inte ha begränsningar i hur de använder sina kreditkort belöningar.

Små företag som använder kreditkort för att handla det mesta av sin verksamhet kan också välja kontanter tillbaka kreditkort. Det kan finnas några gränser för sammanlagda belopp som ger rätt folk att få pengar tillbaka. Återigen är det alltid viktigt att se över alla aspekter av ett kort erbjuda och förstå några undantag som kan tillämpas.

Det kan finnas fördelar cash back erbjudanden. Ibland kredit företag kommer att erbjuda extra bonus på inköp under vissa månader vid vissa typer av leverantörer, som på gas eller dagligvaruhandeln. Sådana som har dessa kort bör hålla sig à jour med alla extra besparingar erbjudanden och väga huruvida dessa kommer att generera tillräckligt med pengar tillbaka för att kompensera för räntebetalningar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.