Vad bör jag tänka på innan du köper Timeshares?

köpa andelslägenheter är otroligt enkelt i vissa avseenden och mer utmanande att göra ordentligt i andra. I många fall folk köper rätten att använda en fastighet för en viss tid varje år, och marknaden är bokstavligen översvämmas av timeshare försäljning. Detta borde säga något till folk när de funderar på att köpa andelslägenheter. Medan många människor älskar det här sättet att prearranging ett ställe att bo på under semestern, andra är oroliga för att bli av med några andelsboende de köpt, och som antyder en hög grad av missnöje med köp (förutom saker som ekonomiska behov) som måste beaktas. Vi rekommenderar att folk tänker länge och väl innan de gör ett köp av ett tidsdelat boende.

Några saker att tänka omfattar de faktiska semestervistelse. Medan Ibland kan handla om tidsdelat boende platser med andra, det är kanske en bra idé att inte banken om tidsdelning utbyte när först köper rätten att använda egendom. Om platsen inte är underbart, eller inte har råd att gå till varje år för att en vecka eller mer, varför begå pengar och tid att köpa andelslägenheter på det stället? Det kan kanske vara bättre att banken pengarna och hitta en bättre plats i stället, eller bara använda pengarna till semester besparingar.

kostnad naturligtvis en faktor vid köp av andelar. Folk borde göra något titta här och inte få skjuts in ett köp med vad som ibland aggressiva affärsmetoder. Faktum är att många människor rekommenderar att en köpare går igenom en normal fastighetsmäklare istället för att köpa direkt från timeshare företrädare. Fastighetsmäklare kan utreda försäljning av begagnade andelsboende, som kan vara mycket billigare, och de kan kontrollera om de har erfarenhet av inköp eller försäljning av andelslägenheter, om försäljningen helt överföra fullständiga rättigheter i den nya ägarens händer. Andra inte, eller ibland en tidigare ägare inte har betalat underhåll avgifter och det skulle kunna ogiltigförklara alla kontrakt. Med hjälp av en agent kan också skydda köparen i händelse av problem som uppstår efter försäljningen och öppna vägen för en köpare att få sina pengar tillbaka. En annan sak som ibland är kvar i ekvationen när folk köper andelslägenheter är hur mycket avgifter för underhåll kommer att kosta. Dessa kan vara mycket dyr och kan ha karaktären av en månadsavgift. Även initialt köp av timeshare kan verka billigt, bör människor bedöma kostnader baserade på dessa extra avgifter och resekostnader för att komma till deras timeshare plats varje år. Om pengar är ett problem, kan dessa siffror tyder allmänt om ett tidsdelat boende innebär besparingar eller betalningsförmåga. P

Många andelslägenheter säljs på grundval av ekonomiska möjligheter i framtiden, men de flesta andelslägenheter förlora och inte vinna värde. Folk kanske vill alltid överväga detta köp inte som en fastighetsinvestering. Istället är det bättre att tänka på det som en semester som är i förväg planerad och kontantkort. Som vill göra vinst på fastigheter kanske vill titta på mer traditionella källor, såsom inköp av bostäder i deras stad eller ett fritidshus.

Det sista sak som bör beaktas är den faktiska kvaliteten på timeshare. Folk bör se hela tidsdelning anläggningen och enheter prov innan de skriver på den streckade linjen, och de bör titta på andra närliggande anläggningar för att göra jämförelser. Bilderna kan vara vilseledande, och få en förstahandsinformation titta på flera ställen är mer förnuftigt. Vill vara medveten om, som erbjuder att gå på nära gratis semestrar samtidigt delta i ett seminarium om att köpa andelslägenheter är ett ofta använt marknadsföringsverktyg. Räkna med en ganska aggressiv försäljning tonhöjd när man tar fördel av en av dessa "fria" erbjuder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.