Vad bör jag tänka innan han sålde Timeshares?

När ett företag överväger att sälja din tidsdelat boende finns en mängd faktorer som du bör överväga innan du tar det första steget: skälet till att sälja, de potentiella notering priset, marknadsföring alternativ, återförsäljare och vad de avgifter. Sälja tidsdelat boende behöver inte vara en påfrestande upplevelse. Med en enkel plan, kanske du kan få en rimlig förväntan på avkastning på det timeshare egendom. Additionaly bör du kunna skapa förtroende för att undvika de vanligaste bedrägerier. När du säljer din tidsdelat boende, är det viktigt att beakta de skäl du har beslutat att sälja fastigheten. Anledningen till att sälja din timeshare kommer att påverka tidsplanen för försäljning. Om orsaken inte är bråttom, kanske du kan sälja vid en tidpunkt som är mer ekonomiskt lämpligt. Brådskande kan också direkt påverka vinst eller förlust du är villig att acceptera. när de söker priset, kommer du förmodligen hitta en lång rad priser som andra andelslägenheter säljer till. Några vanliga fel som folk gör när de säljer andelslägenheter omfatta försöka återfå sina investeringar, behandla andelslägenheter som traditionella egenskaper, och inte står för nuvarande marknadstrender. Dessa faktorer orsakar i allmänhet säljare att överskatta värdet av deras timeshare. P

Timeshare värden bestäms av en mängd olika faktorer, inklusive den tid på året som din timeshare blir tillgänglig bekvämligheter din tidsdelat boende ger, och platsen av fastigheten. Egen forskning kan bidra till att fastställa ett rimligt marknadsvärde för din timeshare. Genomförda transaktioner i samma hand eller område kommer också att vara användbara. En strategi för att sälja andelslägenheter är att räkna upp egendom på den nedre delen av spektrumet. Ibland är det köparens marknad och överprissättning din timeshare kunde vända bort potentiella köpare. Andra gånger detta inte kommer att vara en klok strategi. Att få råd från en erfaren professionell kan också hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Medan marknadsföra ditt tidsdelat boende kan ta tid och energikrävande, det tjänar du inte delas med en professionell timeshare återförsäljare. Gemensamma råd för försäljning av andelslägenheter dig själv är att lägga till din timeshare fastighet på populära auktion webbplatser och timeshare nätverk utbyte. Dessa kan ofta vara tidskrävande, men om det görs rätt, kan det vara fördelaktigt.

En annan strategi för att sälja andelslägenheter är att arbeta med en återförsäljare. Använda ett företag som har en provision struktur innebär att de bara får betalt när din timeshare säljer. Ansedda timeshare återförsäljare tenderar att vara en one-stop-shop. De kommer att aktivt marknadsföra ditt tidsdelat boende, vara front med tillhörande juridiska avgifter och vara tydliga med kommissionen procent. Var väldigt försiktig med alla företag som kräver en förskottsbetalning för att sälja andelslägenheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.