Vad är några Debt Consolidation och nackdelar?

Skulder konsolidering är vanligt förekommande. När människor samlas skulden från flera källor, kan de finna det mycket pinsamt att betala så många fordringsägare. Dessutom har många människor har skulder på olika räntor, vilket innebär en del av de pengar de lånat håller återbetalas till högre räntor än andra lånat belopp. Flera betalningar och hög ränta på vissa skulder kan säkert göra konsolidering eller praxis att kombinera alla skulder till ett enda lån, attraktiv. Ändå skuld konsolidering och nackdelar bör övervägas innan detta steg.

skuldkonsolidering och nackdelar inbegripa hur denna metod fungerar normalt. De flesta människor lägga all skuld till ett befintligt lån med säkerhet, vilket är ett vanligt bostadslån. Naturligtvis förändras alla nuvarande kredit till säkrade skuld har sina fördelar och nackdelar. Å ena sidan, räntorna är mycket lägre. De kan också vara avdragsgilla om de är en del av ett bolån.

Å andra sidan kan skulden göras mycket längre. Om den nuvarande kredit skuld blir rullade i en 20 eller 30-årigt inteckningslån, få mindre belopp betalas varje månad och ränta över tiden kan faktiskt utgör en större summa pengar än nuvarande räntor på skuld, som har fem till tio år återbetalningsplan. När människor funderar proffs skuldkonsolidering och nackdelar, sitta ner och göra en del matematik för att avgöra huruvida äkta sparande över tiden finns kan vara värdefulla. En av de andra proffsen skuldkonsolidering och nackdelar, eftersom det innefattar både det faktum att de flesta konsolideringslån är säkrade. I pro kolumnen, är det ganska enkelt med ganska bra kredit för att få en refinansiering av ett hem som kan lägga till i aktuella skulder. Problemet är att då alla skulder som för närvarande betalas är nu knuten till en persons egendom. Skulle det bli svårt att betala en räkning kreditkort, kan många människor hävdar konkurs utan att förlora de flesta av sina tillgångar eftersom det är oprioriterade skulder. Däremot har den person som inte kan betala bostadslån kan förlora sitt hem, och om konsolidering av skulder höjer hem betalningar, detta scenario, i synnerhet under osäkra ekonomiska tider, blir mer sannolikt.

Även skuldkonsolideringstransaktioner kan innebära en total minskning av månatliga betalningar, detta fungerar bara om folk inte samlar på sig fler skulder. Tyvärr bär bevis i denna fråga påpekar att ett antal personer konsolidera skulder och inom ett år eller två har samlat ihop lika mycket eller mer i kreditkortsskulden igen. Detta kan leda till att praxis regelbundet refinansiering hem för att betala nya skulder, vilket i slutändan kan leda till ökad avbetalning och mindre eget kapital i ett hem. Det tar stor disciplin att undvika att tillbringa kreditkort i framtiden och lever på en budget. De flesta människor borde verkligen tänka på hur de kan hantera detta och granska huruvida konsolidera skulderna bara kommer att leda till mer pengar som tillkommer i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.