Vad är det bästa sättet att konsolidera din skuld?

Många företag och privatpersoner använder skuld som ett sätt att köpa saker de inte har pengar till vid tidpunkten för köpet. Även om det finns fall där skulderna kan vara ett verktyg, oftast kostnader uppväger fördelarna att låna pengar. Även om de flesta ekonomiska experter håller med om att för mycket skuld är inte bra för din ekonomiska framtid råder oenighet om bästa sättet att konsolidera din skuld. Ett alternativ är enkel konsolidering genom ett lån eller kredit rådgivning bolag, medan ett annat alternativ är genom att betala av dina skulder på ett systematiskt sätt. En skuldkonsolideringslån kan vara ett utmärkt verktyg för att konsolidera din skuld om du använder den på ett ansvarsfullt sätt. Vissa människor faller i fällan och betala hela sin skuld bort med ett lån och avgifter är tillbaka igen, vilket försätter dem i en värre situation än när de fick lånet. Du kan ansöka om en säkrad eller ett oskyddat konsolidering lån. Lån med säkerhet kräver någon form av säkerhet, till exempel en bil eller ditt hus för lånet. Om du inte betalar tillbaka lånet, kommer banken att ta ansvar för din säkerhet. Även om du lägger dina personliga egendom i riskzonen, får du oftast en bättre ränta till lån med säkerhet. Om du ansöker om ett lån utan säkerhet för att konsolidera din skuld, kommer ditt kreditkort måste vara relativt bra eller behöver du en kreditvärdig samarbete undertecknaren. Du kommer inte att kunna låna så mycket pengar med ett lån utan säkerhet och din räntan kommer att vara högre än lån med säkerhet. När man överväger ett lån utan säkerhet, ska du verkligen över siffrorna noga eftersom du kan öka din månatliga betalning på grund av högre räntor. Det finns många Credit Counseling företag som gör reklam för deras förmåga att hjälpa dig att bli skuldfria. De flesta av dessa företag är bedrägeri och lova saker du kan göra själv. Till exempel, lovar de att förhandla med kreditkortsföretag att sänka din månatliga betalning. Om du kommunicerar med ditt kreditkortsföretag, kommer du att kunna förhandla betalningar själv.

Några Credit Counseling företag ta en låg månatlig betalning från dig med ett löfte om att de kommer att skicka pengar till din samlare. Många gånger du hamnar i en sämre situation eftersom företaget inte hållit sitt löfte den har gjort. Det är viktigt att notera att arbeta med en Credit Counseling företag visar upp din kredit register och ser nästan lika illa som en konkurs. Dessa företag hjälper dig att konsolidera din skuld, men inte alltid effektivt. Ett av de säkraste sätten att konsolidera din skuld genom att betala bort det genom att öka dina betalningar. Det finns två olika order som du kan betala dina skulder. Betala av dina skulder i den ordning de räntor är den första metoden. Gör minsta månatliga betalningar på alla dina betalningar, men lägga alla de extra pengar som du har tillgång till betalning med den högsta räntan. När objektet ska amorteras, tillägga att betalningen uppgår till posten med den näst högsta räntesatsen och hålla förfarandet tills du är skuldfri. Det andra sättet att konsolidera din skuld genom att betala bort det är genom att betala dina skulder i ordning efter deras storlek. Gör minsta månatliga betalningar på alla dina betalningar, men lägga alla dina extra pengar att betala med minsta summan betalas. När detta ska amorteras, rulle som betalning belopp till skuldpost med den näst största beloppet. Återigen hålla förfarandet tills du är skuldfri.

om du vill använda räntan eller det totala skuldbeloppet att konsolidera din skuld genom att betala bort den är ett personligt val. Enligt metoden räntan eventuellt ta längre tid om du inte är hängiven. Likaså, om din högsta ränta punkt är en mycket stor skuld, kan det ta lång tid att se framsteg, så att du aldrig kan nå ditt mål. Hjälp av metoden totala skuldbeloppet kommer åtminstone visa resultat snabbare eftersom du betalar småskulder ut och rulla dina betalningar i större artiklar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.