Hur vet jag vilka kostnader som är avdragsgilla?

Många människor vet mycket lite om vilken typ av kostnader kan användas som skatteavdrag. Även personer som väljer att specificera avdrag på den årliga inkomstdeklarationen får bara känna till ett fåtal av de många avdragsgilla alternativ som är tillåtet enligt myndigheter inkomster. Även om denna brist på kunskap inte kan ha en stor inverkan på hushåll med en inkomst och inget verkligt fasta tillgångar att överväga, personer som driver ett hem företag ofta lider brist på förståelse för hur man kan specificera poster för skatter. Det råder ingen tvekan om att människor som lever genom frilans eller entreprenadarbeten behöver ha kunskap om potentiella specificerad avdrag är mycket viktigt att den ekonomiska välfärden i verksamheten.

Allmänhet, möter en skattemässigt avdragsgill kostnad normalt tre grundläggande kvalifikationer. Först måste bekostnad ha uppstått i processen för att genomföra eller företagsfunktioner i samband med en angiven näringsverksamhet. För det andra kommer skatten avdragsgill kostnad lätt att identifiera vilken typ av kostnader som anses vara vanliga och nödvändiga för driften av verksamheten. Slutligen måste bekostnad inte anses påkostade, överdrivna, eller extravagant tanke på de särskilda omständigheter som råder kring bekostnad. Det finns två grundläggande metoder för att bestämma vad som fungerar och inte kvalitet som en skatt avdragsgill kostnad. En metod är att samla så mycket information från lämpliga offentliga sektorns inkomster byrå som möjligt. Många ekonomiska organ ger mer specifika riktlinjer som kommer att hjälpa den enskilde att kategorisera kostnader och avgöra vilka som är avdragsgilla enligt gällande riktlinjer. I många fall kan dessa typer av resurser finns som nedladdningsbara dokument på webbplatser Agency webben. Papperskopior kan också begäras och levereras med vanlig post. Ett andra alternativ är att anlita yrkesmän som är väl insatta i aktuell skatt lagar och förordningar. Detta kan omfatta ekonomiska rådgivare, advokater skatt och revisorer som arbetar med finansiella frågor dagligen. En av fördelarna med denna metod är att de professionella inte vet vad de nuvarande lagar om avdragsgilla kostnader, men har också praktiska kunskaper om hur dessa intäkter organ tenderar att tolka en viss kostnad enligt gällande lag. Detta kan eliminera en hel del av gissningar när det gäller spekulationer om huruvida en kostnad som kan godkännas.

Som man kan föreställa sig, det finns möjlighet till stor del individuell tolkning om huruvida en viss kostnad motsvarar dagens kvalifikationer och är verkligen avdragsgilla. Det är därför det är så viktigt att söka dokumentation utfärdad av de statliga intäkterna organet, samt vända sig till redovisning och finansiella experter som förstår skatter, särskilt specificerade skatter. Ta reda på så mycket som möjligt om vilka typer av utgifter för närvarande tillåts, och under vilka typer av villkor, gör det mycket lättare att klassificera avdragsgilla kostnader ordentligt, och förhindra förseningar i mottagandet av den årliga självdeklarationen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.