Hur väljer jag det bästa Money Market Accounts?

I USA, penningmarknadsinstrument konton fungerar som sparkonton eftersom regeringen normalt försäkrar inlåning. Om en person har ett konto penningmarknad och banken genomgår konkurs, kommer han inte att förlora sina pengar. Den bästa penningmarknaden konton bära denna förmån. När man ska välja bästa kontot penningmarknaden, finns ett antal andra faktorer som en individ bör tänka på.

penningmarknadsfonder konton har oftast en gräns för hur många uttag man kan göra i en månad. Om du tänker använda ditt konto på penningmarknaden ofta, särskilt för återtag, välj en som erbjuder ett stort antal månatliga uttag. Detta är särskilt viktigt om du tänker använda kontot penningmarknaden som ett checkkonto. Den bästa penningmarknaden konton kan du tillbakadragande gräns du behöver, men skydda dig mot over-the-limit uttagsavgifter. I många fall kräver ett regelbundet sparande eller kontonummer inte den enskilde att sätta in en stor summa pengar för att öppna eller behålla kontot. Omvänt, om en penningmarknad kontoinnehavaren vill förhindra minsta balans avgifter, måste han hålla en högre lägsta saldo än ett traditionellt sparande eller kontonummer kräver. När man väljer den bästa konton penningmarknaden, är det viktigt att ha tillräckligt med pengar för att upprätthålla räkenskaperna. Om du känner att du är oförmögen att stanna över ett minimum balans, kan du välja ett stort intresse sparkonto tills du har samlat tillräckligt med pengar för att underhålla de lägsta saldo.

avgifterna för en penningmarknad konto normalt härrör från överskrider den månatliga tillbakadragande gräns och inte hålla miniminivån balans. Penningmarknaden konton kan också inbegripa avgifter för att skriva kontroller, underhåll eller månadsavgifter tjänst, och ATM avgifter. Vid valet av bästa konton penningmarknaden, är det viktigt att du fundera på hur du tänker använda konton, typ av avgifter knutna till konton, och hur mycket du har råd att spendera på dessa avgifter.

Pengar marknaden står i allmänhet leder till högre intressen skattesats än traditionella besparingar eller konton kontroll. Detta är den avgörande orsak till att många individer öppna penningmarknaden konton. När man väljer den bästa konton penningmarknaden, jämför alla tillgängliga alternativ. Den bästa penningmarknaden räkenskaper möjliggör maximal ränta på ditt sparande och samtidigt minimera hur mycket du betalar i avgifter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.