Hur väljer jag den bästa investeringen Companies?

att hitta den bästa investeringsbolag, är det viktigt att först bestämma vilken typ av tjänst du förväntar dig av ett värdepappersföretag. Det finns tre saker som du behöver göra för att hitta den bästa investeringsbolag identifiera dina mål, forskning anseende och bakgrund i företaget, och bestämma vilken typ av relation du vill med företaget. Investera den tid som krävs för att få denna information. Processen bidrar till att klargöra dina förväntningar och förbättrar dina chanser att lyckas.

Dina mål är den viktigaste delen av alla investeringsbeslut. Valet av ett investmentbolag beror helt på vad det är man vill uppnå. Gör en lista över de tre saker som du vill företaget att tillhandahålla och leta efter ett företag som uppfyller dina behov. Många människor har gemensamma mål, och så grundläggande förväntningar delas. De vanligaste målen är att öka välståndet, minimera förlust och dra nytta av alla möjligheter.

Titta på företagens årsredovisningar, marknadsföringsmaterial och offentliga register handel. Be om referenser från företag som har investeringar med dem. Över sina prestationer under de senaste fem åren och hur de utförs när marknaden var upp och ner. Diskutera sin investeringsstrategi, för riskbedömning och storleken på deras reservfond.

Dessutom investerar tid att jämföra sina resultat med andra investeringsbolag. Det enda sättet att rangordna ett investmentbolag är att jämföra dem med andra företag som är verksamma på samma marknader och tillhandahåller samma tjänster. Titta på namnen på de tio mäklare och undersöka deras karriär. Det är inte ovanligt att mäklare att byta investeringsbolag. Kolla prestanda för både företag runt tidpunkten för överföringen.

Vilken typ av företag som du väljer måste kunna möta dina behov. Den typ av kontakt du har med företaget fastställer långsiktiga tillfredsställelse kommer du att ha med dem. Det finns två alternativ: aktiv och passiv. Även om dina behov kan förändras över tiden, kommer din profil förbli densamma.

aktiva investerare som regelbunden kommunikation med sina investmentbolag på nya möjligheter, yrken lager och försäljning och resultat. De vill att deras mäklare veta deras namn och mål. Passiv investerare vill ha regelbundna rapporter om deras kontoaktivitet, men är inte intresserade av att delta i beslutsprocessen. Bestäm vilken typ av investerare som du och väljer ett företag som specialiserat sig den typ av tjänst som du vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.