Hur kan jag köpa aktier Utan en börsmäklare?

De flesta människor som tycker att investera tror automatiskt att hitta en mäklare. Detta är ibland en nödvändighet, eftersom det är omöjligt att verkställa Lager Trades om du inte är en mäklare eller en anställd eller delägare i ett utbyte golv. Om du vill investera i traditionella bestånd, behöver du en mäklare, du behöver också en är du just har börjat och har ingen tidigare kunskap om investeringar och handel. Det finns dock vissa fall där man kan köpa aktier utan en börsmäklare. att köpa aktier utan en börsmäklare, kan du öppna ditt eget mäkleri konto. Detta kan ske genom en mäklare, men sedan hanteras på egen hand, eller så kan du bli din egen mäklare. Om detta låter för komplicerat och tidskrävande, kan du överväga att investera direkt via ett företags köp plan. Detta är en populär LAGERRENSNING alternativ som erbjuds av många stora företag. Tack vare programmet kan du köpa aktier utan en börsmäklare genom att kontakta företaget direkt och erbjuder en första insättning eller möjligheten av ett månatligt bank debit. Detta är det enklaste sättet att köpa aktier utan en börsmäklare, eftersom du bara behöver bestämma vilket företag du vill ha och hur mycket din månatliga investeringen blir. Efter det kan du bara låta företaget göra jobbet åt dig.

Många företag erbjuder även något som kallas Utdelning Reinvestment Plan eller dropp, där alla utdelningar återinvesteras i ytterligare aktier snarare än att vara insatta på ditt bankkonto. Om du vill köpa aktier utan en börsmäklare, och skrevs på ett dropp programmet kan vara det enklaste och snabbaste, eftersom det kan ofta göras på nätet i ett par minuter, även för oerfarna investerare. Vissa företag kräver att du äger en andel i företaget innan du kan registrera sig sin DRIP plan. Detta kan göras enkelt om det företag du är intresserad av är en stor, eftersom de flesta företag har aktier tillgängliga för försäljning till allmänheten. Till exempel kan du köpa en del av Walt Disney för omkring $ 35 US dollar, som automatiskt ger dig möjlighet att registrera sig sina DRIP program.

Om du har ditt hjärta anges på att ta kontroll över din ekonomiska framtid, köpa aktier utan en aktiemäklare först, och sedan överväga en om din ekonomi så kräver på lång sikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.