Hur kan jag handla barnkläder på en budget?

föräldrar att förstå att barn är dyra, och en särskilt dyr aspekt av att ha barn är att köpa deras kläder. Speciellt när barnen växer mycket snabbt, kan det verka som om de växer ur sina kläder innan de har tid att bära dem. Men det finns sätt att köpa barnkläder på en budget.

bli organiserad. Innan du köpa några kläder för ditt barn, se till att du tar inventering. Ordna kläder efter typ, storlek, och tillfälle. Det är viktigt att veta vad dina barn har och vad de behöver när du köper barnkläder på en budget, eftersom du inte vill ha dubbletter. Ta reda på vilka kläder barnen har vuxit ur, vad de bar ut helt och vad de kom aldrig.

Think begagnade. Det finns många källor för begagnade kläder nu-en del av det ganska trevligt. Sök på eBay, i garage försäljning, i sparsamhet butiker, på loppmarknader och secondhand butiker. Begagnade kläder säljs till en bråkdel av priset på nya kläder, och om du tar ditt barns gamla kläder, kanske du kan få kontanter eller lagra kredit. Dessutom inser att mycket små barn inte märker eller bryr var deras kläder kommer ifrån, så utnyttja detta när du letar efter barnkläder på en budget!

Undvik impulsköp . Här kan organiseras hjälper. Om du gillar ett visst klädesplagg, men din dotter har tre av dem redan, passa upp. Om det är bedårande men din son kommer aldrig att bära det, don't buy it! Håll en lista och bara köpa det du behöver.

Tänk praktiskt. Det spelar ingen roll om objektet är djupt diskonterade eller om ditt barn tigger om det-om det blir inte slitna, inte inte köpa den. Barn som inte kommer att bära kläder som är obehagligt, så gör inte missa komfort för stil.

Kompromiss. Du kan lära värdefulla pengar lektioner samtidigt som du försöker köpa barnkläder på en budget. Föreslå kompromisser med era barn. Om din son vill dyra sneakers, säg att du ska få dem, men bara om resten av hans kläder är secondhand. Om din dotter vill helt jeans namn, säga att du betalar för halva priset, om hon betalar den andra halvan. När kompromissa dock aldrig glömma att du är förälder och du har sista ordet.

Kolla försäljning. Särskilt strax innan skolan börjar på hösten, kan du hitta bra försäljning på barnkläder. Titta tidningen annonser och cirkulär för försäljning och utnyttja dem.

Att köpa barnkläder på en budget kan vara en utmaning, men det är möjligt. Glöm inte att dra fördel av hand-me-downs från andra föräldrar. Eftersom barn växer så snabbt, kommer du att finna att många objekt är nästan ny. Tänk bara-med pengarna You'll spara, kan du börja spara för dina barns kollegium utbildningar!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.