Hur kan jag få det bästa priset när de säljer ett hem?

Selling ett hem för bästa pris beror på flera faktorer. En av de viktigaste faktorerna är trenden på den tiden, det är en köparens marknad, eller säljarens marknad? Om det är en köparens marknad, utbudet av bostäder är större än efterfrågan. Homes tenderar att sälja för mindre när utbudet är stort, så om möjligt, överväga att vänta och sälja ett hem när marknaden skift. Om du säljer en bostad trots marknaden, se till att affären ni erbjuder är attraktiv. Du kan göra detta genom att erbjuda konkurrenskraftiga förmåner, såsom att betala ner saker till köparens intresse lägre, eller betala stängning kostnader snarare än att sänka din fråga pris.

Maximera utrymmet är en annan viktig regel när de säljer ett hem. Lägga undan så mycket oreda som möjligt, inklusive de objekt som du använder dagligen. I köket, sätta brödrost, blandaren, och kaffepannan i ett skåp så att du kan visa upp mot rymden. I badrummet är det bra att stash tandborstar och toalettartiklar av samma skäl. I resten av huset, rensa upp i tidningar, tidskrifter, leksaker, skor och sportprylar. Röran gör köpare tror att det finns inte tillräckligt med lagringsutrymme. När du säljer ett hem, kolla liknande, närliggande bostäder på marknaden. Vad är priserna för jämförbara bostäder? Vad, om något, har de för att ditt hem inte? Kontrollera ditt hus känns som det bästa värdet i intervallet jämförbar prissatta bostäder. Rådgör med en Realtor att lära sig vilka uppdateringar och renoveringar att ge den största avkastningen och koncentrera sig på dessa poster. Om det finns reparationer eller uppdateringar kan du göra till en rimlig kostnad, börja göra sådana förbättringar så snart som möjligt. När du säljer ett hem, så måste man också kunna frigöra dig från det sentimentala värdet du har placerat på hemsidan och se allt genom en köpares ögon. Även om du kan älska den ljusa grundfärgerna i lekrummet som du skapade för barn, inte alla köpare har barn. När du säljer ett hem, det är bäst att måla upp ett rum en varm, neutral färg som tilltalar flest människor. Om du inte är det troligt att du fortfarande kommer att få erbjudanden, men var säker på att köpare kommer att dra av kostnader för arbetskraft och material för en ny lack från dessa erbjudanden.

med minst ett öppet hus är det bästa sättet att få flera, konkurrenskraftiga erbjudanden, men bara om ditt hem är felfri form när den visas. När du säljer en bostad, arbete som måste göras måste slutföras innan öppet hus. Köpare bör kunna gå in och börja fundera på var de vill placera sina möbler, snarare än att tänka på hela tiden och pengarna de måste spendera för att få huset i form innan de kan gå i. De flesta bostadsköpare söker efter ett hem som är i inflyttning skick, så ge dem vad de vill.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.