Hur kan jag få den lägsta Mortgage räntorna?

Skaffa mest fördelaktiga bolåneräntor är något som alla blivande husägare önskningar. Medan uppgiften är lättare i vissa ekonomiska klimat än i andra, finns det några preparat som du bör göra innan du förbinder dig till någon inteckning plan. Om du verkligen vill få bolåneräntor intresse som är det bästa du kan befalla, här är vad du behöver göra.

Din första uppgift är att ta en lång hård titt på ditt nuvarande kreditbetyg. Hur mycket tillgänglig kredit har du? Vilka är saldon på dina aktiva kreditkonton? Har du några rapporterade incidenter av att vara sena med betalningar eller har några kundförluster visar upp din rapport? Långivare kommer att titta inte bara på vad du nu är skyldig, men hur du har hanterat ditt kredit i det förflutna och vilken typ av skuld fyller du nu bära. Samtidigt har flera öppna konton kreditkort sannolikt inte kommer att skada dina chanser för att få billigt lånekostnader med höga saldon och göra minsta betalningar i bästa fall är en röd flagga som du skulle kunna vara en kreditrisk. Om du verkligen vill potentiella långivare att se på er positivt, betala dessa lån och kreditkort balanserar ner och frigöra en del av din månatliga nettoinkomst. Det gör det lättare för dig att vara berättigad till lägre räntor.

Därefter är det viktigt att du deltar i någon realistisk ekonomisk planering. Oavsett hur attraktiv en räntan kan, om den månatliga utbetalningen är mer än du har råd, kommer det att bli problem på mycket kort tid. Tanken är att säkra fastigheter med bästa räntan kan du hantera om finansieringen, och ändå hålla månatliga engagemang i din väg. Detta kräver att du sätter ihop en rimlig månadsbudget och se till att du kan hålla sig till det. När du har visat så är möjligt, kan du börja göra avrundas till banker, mäklare och andra typer av bolåneinstitut. Ett bra ställe att börja söka efter goda bolåneräntor intresse är med din lokala bank. Åtminstone kommer detta att ge dig något att jämföra med andra alternativ. Se till att du begår inte för den första inteckning som kommer i din väg, oavsett hur bra det kan låta eller hur mycket banker kan försäkra er att det är det bästa du kan få. Butiken runt lite och jämföra vad din bank erbjuder med andra långivare. Om det första erbjudandet är verkligen det bästa du kan kommandot kan du alltid gå tillbaka och be din bank att sätta hjulen i rörelse. i ditt sökande efter billigt lånekostnader kommer du att höra en hel del hype tillsammans med några solida siffror för andelen och modeller ränta som finns här och där. Se över var och en noggrant. Vad som verkar vara mycket konkurrenskraftiga får inte vara så stor när man läser det finstilta. Till exempel inteckningen omfattar husägare försäkring i den medföljande paketet? Är siffran inkluderar betalar dina årlig fastighetsskatt för dig? Vissa inteckning leverantörer omfattar dessa alternativ, medan andra inte. Se till att du vet vad du får innan du är blind av lockande bolåneräntor intresse.

Kom ihåg att även med utmärkt kredit och låg statsskuld, kanske du inte kan få bolåneräntor intresse så låg som du vill. Månatliga inkomsten kan vara lägre än nödvändigt, eller var den egenskap som du vill köpa kan vara i vad som anses vara ett högriskområde av någon anledning. Förstå vilka faktorer som hindrar dig från att göra anspråk på bästa kurs och göra vad ni kan för att lösa dessa frågor i din favör. Men slösar inte tid på att oroa över frågor som du inte kan åtgärda, t. ex. din totala månatliga inkomst. Bara gå till de bästa priserna räntekostnader för du kan, se till att du vet vad du får i form av bekvämligheter, och hålla det månatliga betalningen anledning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.