Hur kan jag bäst Kreditkort Interest Rate?

Kreditkort räntor bygger på en matris med fyra olika faktorer: kreditbetyg, skuld-tal, tidigare anställningar och betalningshistorik. För att vara berättigad till bästa räntan möjligt, måste du se till att dessa faktorer fungerar till din fördel. Aktiv förvaltning av ditt förhållande med kreditkortsföretaget kommer att ha viss inverkan på ditt kreditkort ränta. din kreditvärdighet är den viktigaste aspekten av kreditkort räntebeslutet. Kreditvärderingsinstitutet eller poäng, skapas baserat på din kredit historia. Denna information bevaras och rapporteras av ett kreditbetyg företag. Det används av alla kreditgivning för företag att fastställa det andra krediter du har, din betalning för de senaste sju åren, och att utvärdera sannolikheten för att du inte fullgörs på din aktuella skuld. Kreditkortet räntan inte visas på kredit rapport, men det totala beloppet och den månatliga betalningen.

Resultat nivå är en viktig faktor när de ansöker om kredit. För ett kreditkort, är inkomsten ensam inte viktig, utan snarare din skuld till kreditinstitut förhållande. Kreditkortsföretaget lägger upp alla dina månatliga betalningar och dividerar det med den månatliga inkomsten för att avgöra hur mycket av din inkomst går till återbetalning av skulder. Ju lägre tal, desto mindre risk du är.

Sysselsättning historia är en stark indikator på ditt tidigare beteende som en indikator för framtida beteende. En sammanhängande anställning historia visar stabilitet och en ständig förmåga att betala dina skulder. Tidigare betalningar visas med din kreditvärdighet, som visar hur många sena betalningar du har, hur sent det var, och anger prioritering av räkningen betalning i din karaktär.

Kombinationen av dessa faktorer ger en indikator på din risknivå till kreditkortsföretaget. Ju bättre du poäng på dessa punkter, desto lägre skatteavdraget kort ränta du kommer att kvalificera sig för. För att få en lägre skattesats än din nuvarande takt, göra alla dina betalningar i tid.

Kreditkortsföretaget inte automatiskt sänker skatteavdraget kort ränta. Ring företaget kreditkort och berätta att du vill ha en lägre skatteavdraget kort ränta. Tala med kredit-chef och förklara att detta är en prioritet för dig. Det är mycket vanligt att kreditkortsföretaget till motförslag med en ökad gräns istället. Vänd ner dem och kräva lägre skatteavdraget kort ränta. Sänka skatteavdraget kort ränta är till kundens fördel, inte företagets.

Var en aktiv konsument. Jämför ditt kreditkort till andra i samma produktlinje. Vissa erbjuder en lägre ränta, i stället för poäng eller miles luft och andra erbjuder en lägre kreditgräns med en motsvarande lägre kreditkort ränta. Och jämföra fördelarna med de olika korten för att få en produkt som passar dina behov.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.