Hur gör jag bäst Money Market Savings?

Innan du försöker välja ett sparande penningmarknad konto, bör du förstå vad det är. En penningmarknaden sparkonto är inte bara en vanlig sparkonto med bättre ränta. Det är ett konto som tillåter människor att investera sina pengar i en professionellt förvaltad fond. Denna typ av konto har ofta fler regler än en vanlig sparkonto. Med tanke på hur dessa regler kommer att arbeta i enlighet med era planer är ett bra ställe att börja. Om du inte är försiktig, kan du upptäcker att en penningmarknad sparkonto är mycket dyrt. Många standard sparkonton kan du göra många transaktioner utan kostnad. Flesta penningmarknaden sparkonton är inte på detta sätt. Om du planerar att göra ett antal insättningar eller uttag under den tid av ditt konto, bör du noggrant överväga transaktionen förordningar.

Vissa penningmarknadsinstrument sparkonton kommer bara tillåta dig ett litet antal fria transaktioner. Därefter kan avgifterna för insättningar och uttag vara betydande. I vissa fall kommer du inte att tillåta att överstiga ett visst antal transaktioner, även om du är villig att betala avgifter. När man transaktion detaljer, kan du också undersöka minimum saldon. Det kan vara nedslående att höra att dra tillbaka dina pengar är gratis men att det belopp som du behöver fortfarande inte har tillgång eftersom det inte kommer ge tillräcklig för att täcka minsta balans. Om du misstänker att du kan behöva en stor del av dina pengar, är det bäst att välja de besparingar penningmarknaden konto hos den lägsta saldo krav. Att upprätthålla en viss balans kan vara ett mindre problem än avstår från det belopp som du behöver för att öppna kontot. Öppna en penningmarknad sparkonto i allmänhet kräver en minsta insättning. Du kanske vill jämföra dessa miniminivåer så att du slipper stress din ekonomi genom att placera pengar till det konto du hade inte tänkt. Istället hittar ett konto som har en öppning insättning du är bekväm med.

En av de viktigaste sakerna som du behöver tänka på är avkastningen på investeringen. Detta är det belopp du kommer att få för att hålla dina pengar på kontot. De kurser kan variera kraftigt från en finansiell institution till en annan. Istället för att bara tanklöst öppna ett konto, bör du försöka att få de bästa priserna med de mest tillmötesgående regler.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.