Vilken information som krävs på en Stafford låneansökan?

Stafford lån är ett federalt stöd lån från den amerikanska regeringen, och kräver personlig information om ansökan för beslut om rätt och gränser lån. Alla som är intresserade är berättigade till ett Stafford lån måste först fylla i gratisprogram för Federal studiestödsnämnden, mer känd som FAFSA. Det finns ett antal sätt på vilka en sökande kan fylla i en FAFSA. Programmet är tillgängligt på nätet avslutad via FAFSA webbplats, genom att skriva ut och fylla i ett papper ansökan och skicka in den, eller genom att ringa Federal studiestödsnämnden Information Center och be om ett papper ansökan ska skickas. De flesta högskolor, tekniska skolor och universitet har FAFSA tillämpningar på sidan, eller ge tillgång till en dator för studenter att ansöka om stöd.

Information behövs för att slutföra FAFSA, som också kommer att föras över till Stafford låneansökan, includes: personlig identitet sådan information som fullständigt, officiellt namn, adress, födelsedatum, personnummer, information om föräldrar eller anhöriga, utbildningsbakgrund och grader intjänad utbildningsprogrammen och skolan önskade, tillgångar, banktillgodohavanden, och löne-och skatteuppgifter från det senaste räkenskapsåret. När ansökan har behandlats, kommer sökanden att få veta mer om vilka alternativ som är tillgängliga för stöd. Om den studerande är berättigad till lån, kommer detta att beskrivas i ett upphandlingsförfarande brev. Att bearbeta ett Stafford låneansökan skall studenten måste fylla lån rådgivning och skriva under en revers, som är ett löfte att återbetala lånet någon gång efter examen eller sex månader efter kursen arbetet är avslutat.

Studenter kan välja vilken bank de vill att Stafford lån som skall finansieras av, vilket möjliggör stor flexibilitet och alternativ för de sökande. De måste lägga fram alla nödvändiga pappersarbetet som begärts av en bank eller skola närvaro. Det är lämpligt att behålla kopior av skattedeklarationer till hands ifall dessa skall lämnas in.

Stafford lån finns för både forskarstuderande och studenter, och de erbjuder låga räntor och enkelt alternativ för återbetalning. Efter Stafford låneansökan har tilldelats, bör eleverna regelbundet kontrollera balansen skulden. Denna information är tillgänglig via FAFSA webbplats eller genom att ringa Federal studiestödsnämnden Information Center.

Eleverna bör kontrollera med ekonomiskt stöd avdelning vid skolan för närvarande för att hålla dig uppdaterad om ansökningstillfällen och datum för tilldelning. Vissa elever kommer att behöva ansöka på nytt då och då, och denna information bör ges genom ett ekonomiskt stöd kurator, så ansökningstider liksom kraven på ansöka om ett nytt ett Stafford lån kan variera efter program studie.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.