Vilka olika typer av offentliga bidragsmedel?

Det finns många olika typer av statliga bidragsmedel, varje slag som används för en annan typ av organisation, företag eller enskilda behov. De vanligaste typerna omfatta utbildning finansiering, icke-vinstdrivande organisation som finansiering, små bidrag företag och forskningsinformation bidrag. För att vara berättigad till bidrag fonder, varje person eller organisation måste uppfylla vissa krav som fastställts av regeringen.

studiebidrag erbjuds till personer som behöver hjälp att betala för deras skolgång. Detta gäller generellt för college stöd, även om vissa handel skolor och program lärlingsutbildning kan också kvalificera sig. Studenter som vanligtvis krävs för att fylla i ett formulär undervisning stöd för att vara berättigade till denna typ av stöd, och hur mycket pengar som erbjuds är normalt baserad på inkomsten. Mindre, kan lokaliserade bidrag även tillgänglig i vissa områden. En annan typ av statliga bidragsmedel innebär pengar som ges till ideella organisationer att hjälpa till med startkostnader eller i organisationens övergripande uppdrag. Bidrag kan belönas med en viss typ av icke-vinstdrivande, även om olika typer av bidrag är i allmänhet ges ut varje år. För att ansöka om denna typ av statligt bidrag till finansiering måste organisationen fylla bidrag förslag skälen till att de anser att pengarna bör gå till det. Professionella bevilja författare kan hyras för att färdigställa förslaget.

Small business statliga bidragsfinansiering ibland beviljas hjälp med starten av ett litet företagsprojekt. Inte alla företag omfattas, och pengarna är ofta ges till företag som är inblandade i en bransch regeringen vill se expandera. Som med ideella finansiering, småföretag bidrag kräver ett förslag som ska skrivas och lämnas till rätt tjänstemän.

Vetenskaplig och forskningsanslag är en annan vanlig typ av statliga bidragsmedel. Detta kan omfatta ett stort antal underkategorier, men den används främst för forskning och utveckling av viktiga ämnesområden. Dessa kan innehålla saker som sjukdom forskning, tillverkning av vaccin, och diverse andra vetenskapliga studier. Denna typ av bidrag kräver också ett förslag och ofta tecken på en studie giltighet och föreslagen användning.

p

regeringen bidragsfinansiering är ofta begränsad till ett visst antal organisationer per år, per bevilja kategori. Detta är inte nödvändigtvis sant för studiebidrag, dock, och alla studerande som uppfyller kraven bör få några finansieringsbeloppet. Bidrag behöver inte betalas tillbaka, men vissa kriterier måste uppfyllas och ge förslag måste slås in av tidsfrister för att en organisation att vara stödberättigande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.