Vilka olika typer av finansiella investeringar?

Förstå finansiella placeringar och vad de erbjuder är viktig för att säkra din ekonomiska livskvalitet och pensionering. Vare sig du letar efter ett sätt att öka dina intäkter, eller helt enkelt bibehålla den med en säkrad fast inkomst, kan finansiella investeringar leverera dina behov. Om du vill försäkra dina pengar är säker kan du bygga din investering i ett sparkonto eller bankcertifikat (CD). Dessutom finns det många alternativ som finns inom flera olika marknader. Den finansiella sektorn rymmer ett brett spektrum av människor med att investera, från proffs till de som bara använder investering som en sparplan. I Förenta staterna (USA), många människor har möjlighet att delta i en 401 (k) med deras arbetsplats. Dessa fordon är pension investeringar som vanligtvis ett gemensamt bidrag mellan dig och din arbetsgivare. Individuella återlösningskonton (IRAS) och förenklad Employee Plans (SEPs) och egenföretagare Pension Individuella pensionsplaner (september IRAS) finns också tillgängliga.

Mest pension investeringsplaner har skattefördelar och är inte skattepliktig förrän de går i pension. Det finns sanktioner om dessa planer ut före pensionsåldern. De flesta av dessa program kommer att använda någon form av fond eller indexfond. För folk som vill investera som en form av sparande och tillväxt, en diversifierad portfölj rekommenderas. För dem som inte har tid att engagera sig i utbildning om alla tillgängliga alternativ, finansiella rådgivare, mäklare och planerare är tillgängliga för att försäkra att din investeringsstrategi är lämpligt för din ålder och risknivå. De flesta kommer att rekommendera en kombination av aktier, obligationer och fastigheter.

Lager är ett sätt att köpa ett intresse i ett företag. Genom att bli delägare, är du berättigad att rösta i viktiga frågor. Regelbundet eller återkommande utdelning utbetalningar erbjuds av många företag. Obligationer är frågor om skuld som erbjuds av ett bolag eller statliga organ. Obligationer utfärdas för avancemang, förbättring och underhåll förmåga. De är klassade och de flesta är försäkrade. Dessa emitteringar betala ränta under året eller köps till underkurs (noll kuponger). Båda på förfallodagen löses till fulla värde. Både aktier och obligationer kan köpas i form av fonder.

Fastighetsmarknaden kan investeras i genom att köpa en bostad fastighet och hyra ut, köpa en "fixare övre" och bor i den medan du renovera fastigheten och sedan sälja det med vinst. Du kan också överväga ditt hem en fastighetsinvesteringar genom att leva i det i flera år tills värdet ökar. Inköp rå mark och höll den tills det område som ökar i värde är enkel med få problem. Ett annat alternativ är att köpa Real Estate Investment Trusts (REITs). Dessa är jämförbara med fonder utom de montage av investeringar i fastigheter som förvaltas för dig. De har oftast ordinarie utdelning utbetalningar också.

Ungdomar har en fördel genom att en större andel av sina investeringar i tillväxt fordon med högre risknivå. Dessa instrument har potential för stora vinster över tiden. Eftersom de kommer att investera i flera årtionden, kommer de att ha längre att balansera eventuella förluster som kan uppstå. Därmed har de också möjlighet att utöka sin portfölj än inflationen samtidigt göra stora vinster.

Människor närmar sig pensionsåldern kommer att vara intresserade av att positionera sig med stabilare och säkrare investeringar som utdelning och ränta på en regelbunden basis. De är vanligtvis på en fast inkomst så dessa extra utdelning och ränta utbetalningar kan vara en fördel. Företagsobligationer betalar oftast högre ränta än statsobligationer, eftersom de är skattepliktiga och med en högre risk. Regeringen skattebefriade obligationer blir bäst för dem som bara vill ha en fast inkomst som kommer att bevara sin rikedom. Förutom aktier, obligationer och fastigheter, varorna marknaden är en annan möjlighet för finansiella investeringar. Dessa marknader handlar med jordbruksprodukter, såsom grödor och boskap, samt ädla metaller och olja. För den avslappnade investerare, råvaror kräver mycket tid och forskning för att lyckas. Det rekommenderas att en pålitlig mäklare och expert på detta område vara din rådgivare.

Övriga finansiella placeringar som bör övervägas är på världsmarknaden. Nya och etablerade marknader finns i de flesta länder. Det är alltid bäst att investera i dessa alternativ genom en fond eller en pålitlig mäklare. Det finns också skattemässiga konsekvenser när tjäna utdelning i utlandet och det är bäst att ha ett utbud mäklarfirma som information för dina skatte poster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.