Vilka är de olika typerna av Identity Protection Services?

Eftersom goda kredit är en handelsvara i sig, är identitetsstöld oftast utförs i syfte att använda ID-uppgifter för att få en persons kredit och göra inköp. Eftersom e-handel har blivit en av de viktigaste metoderna för betalning i det nya millenniet, har de flesta identitet tjuvar målinriktade individer som gör transaktioner via Internet. Dagens identitet skydd tjänster aktivt genomfördes av båda företagen kreditkort och webbplatser säljaren för att skydda privat information om sina kunder och användare.

Kreditkort företag implementerar ett omfattande utbud av tjänster identitet skydd i en strävan att förhindra alla eventuella säkerhetsluckor i en klients kreditinformation. På den grundläggande nivån, de flesta kreditkortsföretag har en policy att inte hänvisning till en kortinnehavarens hela kreditkortsnummer i all korrespondens med honom eller henne. Denna åtgärd skyddar kundens kredit information i händelse av att hans eller hennes post, röstmeddelanden, e-post eller nås av någon annan. Liksom, kreditkortsföretag kräver ett lösenord eller personnummer som skall levereras av kortinnehavare när de samtal om sin kredit konto. Detta garanterar att ingen information ges till vem som ringer kan försöka imitera kortinnehavaren för att stjäla hans eller hennes identitet och kreditinformation. När ett kreditkort företag övervakar sina transaktioner, kommer det oftast leta efter några plötsliga transaktioner utanför kortinnehavarens ordinarie utgifter mönster, till exempel en rad dyra inköp inom en kort tidsperiod eller utanför kortinnehavarens stat eller land. I detta fall kommer en representant från kreditkortsföretaget kontakt vanligtvis kortinnehavaren som en del av sina tjänster identitet skydd för att bekräfta huruvida transaktionerna är falska eller inte. I händelse av att de är falska, kreditkortsföretaget kommer att sätta en "låsa" på kontot, skydda kortinnehavaren från ytterligare obehöriga transaktioner. Kreditkortsföretag och banker kan också låsa en kortinnehavarens konto som en del av sina tjänster identitet skydd om verksamhetsrapporten tyder på att flera misslyckade försök har gjorts vid in kortinnehavarens säkerhetskod, både på en bankomat eller online. Detta skyddar kortinnehavaren i händelse av att någon försöker att systematiskt hacka hans eller hennes konto via flera försök med olika pass koder.

mest välrenommerade webbplatser som hanterar e-handel använder Secure Sockets Layer (SSL) som en av sina tjänster identitet skydd för att säkerställa att en användares betalningsinformation är inte stulen via datanät. Företag som VeriSign ® erbjuder detta skydd tjänst för en avgift till webbplatser med online shopping. I sin tur kunder som ser VeriSign ® logo på dessa webbplatser känna trygghet i att lita på det med sitt kreditkortsnummer och annan identifierande information.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.