Vilka är de bästa tipsen för Global Investment Management?

Global kapitalförvaltning kräver tid, ansträngning och engagemang. Alla typer av investeringar fordon presterar bäst under ständig övervakning. Det är viktigt att bestämma nivån på aktivitet du räknar med i dina investeringar. Ju aktivare du är desto större effekt dina beslut kommer att ha på tillväxten av dina investeringar. Det finns fem tips för globala investeringar förvaltning: mäklare relationship management, forskning, due diligence och lokala förhållanden. Om du är en laissez-faire investerare, är det i ditt bästa intresse att använda ett globalt företag kapitalförvaltning. Dessa företag träffa investerare att bestämma din profil, risktolerans och mål.

Förvaltning av din mäklare relation är avgörande för framgångsrik global kapitalförvaltning. Förmedlaren är inte din vän, men någon som agerar på din räkning. Deras roll är att ge råd som hjälper dig att nå dina finansiella mål. Det är upp till kunden att definiera roller, acceptabla risker, och rapporteringen.

Invest tid att grundligt undersöka alla dina globala investeringar. Lär dig mer om företaget, produkter eller tjänster de tillhandahåller, historia, ekonomisk verksamhet och roll inom deras bransch. Var uppmärksam på förändringar i ledarskap, tonen av presentationer och tal i offentliga utrymmen. Detta arbete ger dig bakgrunden behövs för att fatta beslut baserat på fakta och inte rapporter i media.

Fyll i due diligence innan investera ett visst land. Forskning sin politiska stabilitet, styrka i den lokala ekonomin, makten över militären, och levnadsvillkor. Även utvecklingsländer ge möjligheter till tillväxt, är det viktigt att välja platser med en lägre risk för uppror, militärkupp eller andra aktiviteter som kommer att avbryta affärsverksamhet sysselsättningar.

Prenumerera på en lokal tidning eller tidskrift i det land som du investerar i. Läs om lokala frågor, politiska skandaler och medborgarnas problem. Dessa poster kommer att ge inblick i företagens beslut som fattas av bolagets verkställande. Genom att hålla dig informerad om förändringar i det lokala området, kommer du att kunna anpassa din investering som villkor innebär. Det är en bra idé att regelbundet se över din portfölj mångfald. Minska din totala riskexponering genom att avsätta en procentsats av dina investeringar till olika typer av finansiella instrument. Se till att dessa verktyg fortfarande rör dig mot dina mål genom att beräkna den procentuella förändringen för varje sex månaders intervall.

Om avkastningen överstiger den ursprungliga referensvärden, överväga att flytta vinsten till ett säkert konto. Om avkastningen är lägre än din riktmärken, titta på blandningen och justera efter behov. Alltid justera värdena för inflationen att separera portfölj prestanda från andra faktorer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.