Varför amerikanska regeringen Give Out jordbrukssubventioner?

USA: s jordbrukssubventioner är statliga betalningar-vanligen i form av kontanter eller kredit-tillhandahålls inhemska jordbrukare och jordbruksföretagen som ett sätt att dryga ut sina inkomster och förvalta utbudet och priset på vissa varor. Infördes i 1930-talet av president Roosevelt, den ursprungliga jordbrukssubventioner ursprungligen har utformats för att lindra effekterna av den stora depressionen. Amerikanska jordbruket, fram till denna tidpunkt hade styrt den globala marknaden inom ramen för fri företagsamhet system. Även tänkt som en tillfällig korrigering fortsatte fördelningen av jordbruksstöd långt efter depressionen, utvecklas till flera miljoner dollar politisk plattform det är idag.

Frågan om varför USA: s regering fortsätter att passera miljoner i sedlar subvention gård är en som toppar den politiska skalan i kontroverser. Regeringen hävdar att nu, mer än någonsin, jordbrukssubventioner säkerställa den inhemska jordbrukssektorn som en åtgärd för Homeland Security. Intent-om en värld som förändras händelse skulle inträffa-är att skydda det amerikanska folket från att behöva förlita sig på import av livsmedel att föda befolkningen. Starka motståndare hävdar emellertid att den politiska vinna ensam nu bestämmer subvention distribution. Med den största andelen av bidrag som stora gårdar och jordbruksföretagen, många hävdar att endast en liten del av den tilldelade miljoner någonsin finna sin väg till familjen jordbrukare som behöver det mest.

Farm Bill förespråkare gör gällande att subventionerar jordbrukarnas inkomster och stödja handelsvara prissättning hjälper dig att undvika oväntade svängningar i jordbruket. Historiskt sett har vissa händelser som sker internationellt såsom krig, statliga anfall, och naturkatastrofen har en direkt inverkan på tillgången till mat finns att köpa på den globala marknaden. Den inhemska mark, skördar varierar år till år på grund av sådana saker som översvämningar och oförutsägbar temperaturer. Därefter skulle säkerställa stabiliteten av den inhemska sektorn med subventionerad gård hjälp tyckas logiskt alternativ. Övriga bidrag förespråkar anser att utan denna typ av statligt stöd, skulle inhemska jordbrukare bara drivas ut sin verksamhet på utländsk konkurrens, vilket innebär att USA i händerna på andra länder att leverera även de enklaste varan.

Även om det i teorin, verkar denna typ av offentligt bistånd motiverade, motståndare tala högt från alla plattformar. En ut-talat kritiken kommer från dem som känner att dela ut jordbruksstöd strider mot principerna om fri handel. Argumentet att subventionera bönder tar bort alla incitament att producera i enlighet med marknadens krav. Istället subventioner stimulera bönderna att producera vinst ensam utan övervakning vinst och signalerar förlust som kan påstå något annat. Enligt fria marknadsekonomin, baserad på vinst och förlust-och tillgång och efterfrågan-är nyckeln till att upprätthålla rättvisa i den konkurrensutsatta marknaden. Dessutom frihandel förespråkare gör gällande att stödet baseras på oförutsägbara vädret är oärligt tanke på att industrin landet drabbas av samma risker utan måste förlita sig på försäkringar för att bistå först i efterhand.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.