Vad finns olika typer av Health Insurance Policies?

Det finns två grundläggande typer av politik sjukförsäkring: avgift för service och managed care. Managed care inkluderar Health Maintenance Organization (HMO) politik, Point of Service (POS) politik, och Preferred Provider Organization (PPO) politik. All politik som kan köpas som en del av en grupp plan, eller som individ, och kan erbjudas för lång eller kort sikt täckning.

Arvode för tjänsten politik är den vanligaste typen av politik sjukförsäkring . De tillhandahåller ett stort urval av läkare, och omfattar antingen grundläggande vård, eller större sjukvårdskostnader beroende på abonnentens val. Abonnenter betalar en premie för att få rabatterade priser på läkarbesök och tjänster. Det finns en avdragsgill som måste uppfyllas innan försäkringen täcker många kostnader och samförsäkring betalas förbi den avdragsgill. Den vanligaste samförsäkring belopp är 80/20, vilket innebär att den politiska täcker 80% av kostnaden, medan abonnenten betalar resterande 20%. Det finns ett tak för det totala kontant utgifter per år.

Hälsa försäkringar under rubriken HMO är förbetalda planer på att täcka alla grundläggande medicinska tjänster som Office besök, akutvård, laborationer och behandlingar. Abonnenterna betalar vanligtvis en copay för besök på kontor. Valet av läkare och sjukhus är begränsad till de som finns i nätet, och ofta försäkringsbolaget väljer läkare för abonnenten. För att besöka en specialist måste remiss ges av läkare och specialist måste vara i nätverk. HMO planer omfattar normalt förebyggande vård, och har ett lågt ur fickan kostnader, och många planer har en självrisk för tjänster som inte omfattas av policyn.

POS politik sjukförsäkring fungerar väldigt likt HMO planer. Den grundläggande skillnaden är att läkare som är ute på nätet kan täckas. Dessa planer tenderar att ha den lägsta copayments, och låg till ingen avdragsgill. Premierna är den högsta av den politik, som abonnenterna betalar för lyxen att välja, och förmågan att få de flesta tjänster som omfattas.

En PPO är en kombination av avgift för service och politik HMO. Det finns begränsade läkare i nätet, men att abonnenten kan välja vilken läkare de vill ha från en lista. Out-of-nät läkare omfattas, men abonnenten måste betala en högre avgift för dem än de som finns i nätet. Ibland finns det en avdragsgill och samförsäkring. Många avgifter är betalda på framsidan, och ersätts vid en senare tidpunkt, antingen av arbetsgivarens eller av försäkringsbolag. Dessa typer av politik sjukförsäkring har en större mängd pappersarbete än andra, på grund av detta betalningstillfälle.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.