Vad bör jag veta om att gå över en Kreditkortsgränsen?

går över en kreditkortsgräns kan få beklagliga konsekvenser. Det kan innebära stora straffavgifter eller extra böter och avgifter, en transaktion istället nekas, och det kan tillfälligt påverka kredit värdering. De flesta människor oroar sig mycket om denna sista konsekvens, men det bör påpekas att av misstag kommer över ett kreditkortsgräns gång sannolikt inte kommer att ha en långsiktig påverkan på kreditvärdighet.

Kreditkort företag har en mängd alternativ de kan utöva när en person försöker göra en över gränsen köp. Vanligtvis om beloppet är mycket litet, en fråga om några få dollar, kommer de förnekar inte att köpa. Detta gäller särskilt om gränsen inte hade nåtts före förvärvet. Ett stort inköp går över en kreditkortsgräns med ett högre belopp kan hanteras annorlunda.

Om en kund har bra kredit, kan det kortföretaget höja gränsen. Det är bättre att ringa till företaget och be om en ökning i stället för att vänta på deras svar. Alternativt kan kortet företaget vägrar helt enkelt transaktionen. En annan taktik är att göra inköp utan att ta ut mycket höga böter. Dessa kan ha karaktären av $ 30-35 US dollar (USD) och bör definieras i varje krediten erbjuds. Beloppet på över gräns kostnader beror vanligtvis på omedelbart och kunderna får betala en avgift för sent för att gå över gränser kreditkort och inte betalar översatsning beloppet på en gång. Allt som allt får folk betala mer än $ 50 US-dollar i böter och avgifter om de överstiger gränsen. Ibland kreditkortsföretag behandla går över ett kreditkort gräns som ursäkt för att höja räntorna. Alternativt kan de ta ut extra ränta på över gräns belopp. Det är klokt att undvika denna praxis på grund av de potentiella avgifter. När det gäller kreditvärdighet, rating tenderar att utvärdera hur mycket kredit är tillgängligt för en person. När någon har $ 1000 USD i tillgänglig kredit och använder $ 900 USD, det finns bara 10% tillgänglig kredit. Credit rating återspeglar negativt när människor använder upp det mesta av sina lån, och naturligtvis går över en kreditkortsgräns kommer att visa människor inte har någon tillgänglig kredit.

När en person kan omedelbart rätta till situationen, detta rapportera förändringar snabbt. Kreditbetyg skulle bara återspegla detta i den månad de inträffade. Ständigt går över en kreditkortsgräns innebär det alltid dyker upp på kreditvärdighet. Consumer rådgivare rekommenderar att du använder högst 30% av kredit för att upprätthålla en god kreditvärdighet, och detta kommer att bidra till att hålla inköp överskrider kreditgränser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.