Vad bör jag tänka på när du väljer Skatt beredare?

När du väljer en skatt beredare, är det viktigt att undersöka dina alternativ noggrant. Ett okvalificerat skatt beredare kan förbise eventuella avdrag, göra misstag som leder till straff, och även få dig in i allvarliga juridiska problem. Det är viktigt att komma ihåg att i händelse av ett problem, det är skattebetalarna inte beskatta beredare, som är ansvarig för informationen på blanketterna deklarationen. När du väljer en skatt beredare, undvika alla som påstår att hon kan få stora bidrag för dig eller som garanterar resultat. Detta är inte bara osannolikt, det är dessutom olagligt. En skatt beredare är inte heller tillåtet att ta ut en beredskapsplan avgift eller att erbjuda sig att hjälpa dig arkivera papper med uppblåsta eller felaktiga avdrag. Sök efter en skatt beredare som är ackrediterade och inte har någon historia av klagomålen mot honom i Better Business Bureau eller Internal Revenue Service (IRS) Office of Professional Responsibility (OPR). Undvik företag där sekreterare eller studenter förbereda skatter. Sådana tjänster är oftast billigare, men de sätter dig i händerna på någon med lite träning. Fråga eventuell skatt beredare om serviceavgifter förväg. Se till att du betalar en fast avgift som inkluderar alla tjänster som krävs och pappersarbete. Inte accepterar betalningar baserat på en andel av avkastningen. Detta är ofta ett tecken på en skrupelfria företag som blåses avdrag.

Välj en skatt beredare som är villig att hjälpa dig med alla frågor du kan ha. Se till att hon kan svara på dina frågor både under och efter ingivandet. Om du är osäker på professionalism en skatt beredare, be om referenser från tidigare kunder.

En skatt beredare kan ladda allt från $ 40 (USD) för en enkel arkivering till 200 USD för en specificerad avkastning. För en enkel, grundläggande gengäld kan du välja en beredare kedja sådan skatt som H R Block, som vanligtvis är det billigaste valet. Om du vill ha någon mer kvalificerad, välj en skatt beredare som också är auktoriserad revisor (CPA) eller ett registrerat ombud, som båda är specialiserade på skatter och kan bli bättre på att hantera komplicerade avdrag. Tänk på att alla yrkesverksamma i stora städer är oftast dyrare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.