Hur väljer jag det bästa Money Management företag?

Välja den bästa Money Manager kan vara en överväldigande uppgift. Med så många olika företag pengar förvaltning i drift idag, kan det stora antalet alternativ ibland vara mer än en konsument har möjlighet att bearbeta. Lyckligtvis finns det några grundläggande strategier som bidrar till att minska antalet potentiella chefer och göra det möjligt att hitta de bästa pengarna chef för dina behov.

Din första uppgift att utvärdera företag pengar förvaltning är att avgöra exakt vad du behöver i form av support och tjänster. Personer kommer att vilja fokusera på företag som specialiserat sig på personlig pengar förvaltning. Tjänster inom detta område omfattar budgetering, skapande och växande besparingar, och i allmänhet ordna skulder så att de kan hållas uppdaterad med de vanliga månatliga kassaflöde. För personer med ett intresse för att skapa en investeringsportfölj, är det viktigt att titta på företag pengar förvaltning som ger tillgång till en börsmäklare och en finansiell planerare och förvaltare. Efter att identifiera företag pengar förvaltning som tillhandahåller de tjänster som behövs, ditt nästa steg är att undersöka den allmänna anseende för varje företag. Göra förfrågningar inom finansvärlden kan hjälpa dig att uppnå detta. Din bank kan ofta lämna uppgifter om den finansiella stabiliteten i varje företag på din lista, samt hjälpa dig att lära andra detaljer, som hur länge företaget har varit verksamt. Du kan även få reda på vilka av företagen har ett rykte om att vara kundfokuserad, lätt att arbeta med, och i allmänhet placera ett högt värde på att hjälpa kunder att nå sina finansiella mål. När du har en uppräkning av ett pengar halvdussin förvaltning företag som kan tillhandahålla de tjänster du behöver och har ett gott rykte inom den finansiella sektorn, är det dags att komma i kontakt med var och en. Ditt mål här är att avgöra vilka av de företag som ger dig en känsla av komfort och förtroende. För att affärsrelationen ska fungera måste du ha fullt förtroende för att det företag som du väljer förstår ditt allmänna ekonomiska filosofi och kan anpassa sina tjänster efter dina behov. Om du av någon anledning känner ett visst företag verkar inte förstå vad du behöver i vägen för ekonomisk planering och förvaltning, gå vidare till nästa Money Manager på din lista.

>

Genom uteslutningsmetoden kommer du kunna hitta åtminstone ett par företag pengar ledning som inger förtroende och har de resurser och det goda rykte som du behöver. Vid den tidpunkten, be om prover på de rapporter som de rutinmässigt leverera till sina kunder. Kan du förstå dem? Om rapporten är svåra att dechiffrera, kan det vara ett problem. Gå med företaget som utfärdar rapporter som du kan läsa enkelt, utan att behöva gå igenom en hel del extra window dressing. Det sparar en betydande mängd tid och gör dig mycket lyckligare i det långa loppet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.