Hur väljer jag det bästa Money Management Tools?

Det finns många olika sätt att hantera pengar, men nyckeln till att välja de bästa verktygen pengar förvaltning är att välja ett system som du faktiskt vara beredd att använda. Om dina pengar verktyg är svåra att förstå, obekvämt, eller tidskrävande, kommer du håller dig aldrig med det tillräckligt länge för att få resultat. Privatekonomi är väldigt lik banta på att du vill göra processen så smidig som möjligt för dig själv. Den mest grundläggande av alla verktyg pengar företagsledning är papper och penna budget. Med denna metod skapar du en lista över dina månatliga räkningar att subtrahera från din månadsinkomst. Det finns mallar som du kan skriva ut från Internet om du behöver hjälp att komma igång. Få kvitton för alla dina diskretionära utgifter och anger uppgår varje vecka för att kontrollera att du bor på rätt spår.

folk som följer råden från privatekonomi guru Dave Ramsey ofta rekommendera en kassabaserad kuvert system för pengarna förvaltning. De som är vana att använda betalkort för merparten av sina utgifter hitta ett kuvert tar tag att vänja sig, även om mycket visuella demonstration av hur du spenderar dina pengar ofta visar sig vara användbart för dem med allvarliga shopping problem. När du använder kuvert som verktyg pengar förvaltning, har du personliga kuvert för kategorier såsom mat, kläder, gas-, hälso-och sjukvård kostnader och familjeunderhållning. När likviden från ett kuvert är borta, har du gjort utgifterna för denna kategori om du inte kan göra justeringar för att minska dina utgifter på andra områden. Om du föredrar en högteknologisk lösning för att hålla reda på dina kontanter, kan du försöka använda privatekonomi programvara för att hantera dina pengar. Exempel på populära program Money Management program inkluderar Microsoft Money och Quicken. Dessa program har lite av en inlärningskurva, men det finns avancerade funktioner som kan anstränga värd din tid om du även vill spåra dina investeringar, plan för att nå långsiktiga finansiella mål, eller hålla reda på register för ditt hem affärssystem.

För en person som alltid är på språng, men vill ha ett bekvämt sätt att hålla koll på sina utgifter, det finns ett antal verktyg pengar förvaltning tillgänglig för iPhone och BlackBerry. Även om många av dessa ansökningar inte har alla funktioner i Microsoft Money eller Quicken, erbjuder de bekvämligheten av att alltid ha dina finansiella data hands. Om du undrar om du verkligen har råd med ett visst köp, att kunna se all din budget information på ett ögonkast kan vara till stor hjälp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.